Pénteken voltam a Kyncsben és nem láttak szívhangot. Úgy számoltak hogy betöltött 8 hetes terhes vagyok. De itthon újra néztem a naptárat és kiderült hogy 10-12 nappal elszámoltam maga. Utolsó mensi jún 1. Van még remény? Hétfő vissza dokihoz.
hogy érted, hogy elszámoltad magad? utolsó mensitől számolják. 6 hetesen kéne szívhangnak lennie :(
az aktust nem tudod mikor volt? milyen hosszúak a ciklusaid?
8. hétig van még remény, hogy lesz szívhang.
6 hetesen még nem mindenkinél szokott lenni. A leggyakoribb hogy 7 hetesen már van.
Én 6 hetes 3 naposan mentem először és nálunk volt szívhang egyébként.
16+6 hkm
A menszemsztol szamitva (aprilis17) 6.héten voltam és volt szívhang....ugyanakkor én tudom hogy mikor voltunk egyutt (majus 3) és majus 14.-en (28 napos a ciklusom) már nem jott meg. Egész ciklus alatt csak azon a napon voltu k együtt, bár sokan lepontoztak már emiatt. Biztos ott voltak, ők jobban tudják...vagy már nagyon savanyú a szőlő nem tudom.
Tehát gyakorlatilag 4.hétben voltam, az elmélet alkalmazása miatt viszont 6 hetesnek írnak a papírra.
Elméleti 8 hetesen már kellene hallani...mit szamoltal el? Julis 27-en voltal 8 hetes elméletileg és ha az intezetben is a Junius 1-et mondtad utolso menszesznek akkor jól szamoltak.
Szia! Nekem 9 hetesen volt szívhang! Vagyis nem is a hangot hallottam csak láttam az UH n h pulzál a szíve. 6 hetesen még csak azt állapította meg nekem az orvos valóban ott van a terhesség, és ennyi, 3 hét múlva visszamentem akkor már volt. Lehet érdemes lenne másik dokihoz is elmenni, nekem azt kellett volna, mert jól ránk hozta a frászt, 3 hétig azt se tudtam mi van, mert elvileg egy jó géppel már 6 hetesen látni h mi van! Azóta már más dokim van.
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!