Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24. hetnel tartok, sok a 23kg...

24. hetnel tartok, sok a 23kg hizas?

Figyelt kérdés
57kg-al keztem es most 80kg vagyok.Vizes is vagyok nagyon.Remelem hogy nem haj van csak rajtam.Ja es naponta szedem az elevitet estenkent.Lehet köze az elevitnek a hizasomhoz?
2010. júl. 4. 08:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is Elevitet szedek! 7 kilót híztam 35 hetes vagyok! Minden nap szedem! Mindenkinek másképp reagál a szervezete, ha gondolod próbálkozz mással! De a súly nagyon megterheli a hátad és mi lesz még később, ha már a babu is nagy lesz! Nem akartalak megbántani, csak segíteni!
2010. júl. 4. 09:24
 12/19 A kérdező kommentje:
NEM NEM DEHOGYIS BANTOTTAL MEG!!!! DE MAR KOMOLYANFELEK AZERT IS IRTAM IDE EBBE A FORUMBA HOGY TALAN TUDTOK SEGITENI TANACSAL ELLATNI HOGY HOGYAN IS ALLITSAM MEG VAGY LEGALABB CSÖKKENTENI A HIZAST HOGY A BABANAK SEM LEGYEN HIANYA SEMMIBEN;ES MIND KETTEN EGESZSEGBEN MARADJUNK!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 4. 09:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még a terhességem előtt elkezdtem szedni az Elevitet, és 1 hónap alatt híztam tőle 5 kg-ot.

Amikor terhes lettem, a 12. hétig szedtem a Femibiont, utána semmit. A babám egészséges. Sok gyümölcs, zöldség, egy kis mozgás (pl. séta) sokat segít. Most 32 hetes vagyok, és 3 kg-ot híztam.

Nagyon sok a 23 kg, veszélyes Rád és babára is. Kérj tanácsot az orvosodtól, biztos tud segíteni. Cukorterhelésed volt már?

2010. júl. 4. 09:53
 14/19 anonim ***** válasza:

szia!

Vegyél a patikában vizelet teszt csíkot és kétnaponta ellenőrizd, hogy nincs-e fehérje a vizeletedben. Ilyen nagyfokú hízásnál/vizesedésnél nagyon oda kell figyelni a toxémiára.

Én 27 kilót híztam az első terhességem alatt, szülés után 1 héttel 16 kilóval voltam kevesebb, annyira vizesedtem és szerencsére megúsztam a toxémiát.

2010. júl. 4. 10:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
ja és a kérdésedre is válaszolva: RENGETEG a 23 kiló hízás!!!!
2010. júl. 4. 10:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok a 23 kiló hízás. Doki, védőnő mit mondanak? Ez toxémiára utalhat. Beszélj velük mielőbb!!!
2010. júl. 4. 13:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia,én 20 hetes kismama vagyok, 3 hónapig szedtem az elevitet,mert a gyomrom égett tőle nagyon,bár a védőnőm azt mondta szedjem,de megpróbálom gyümölccsel és zöldséggel pótolni a vitaminokat.

Jelenleg 10 kiló hízásnál tartok,de szerintem már ez is sok most,mivel a normális hízás a 10-12 kg az egész terhesség alatt...Az a baba súlya,a placenta és a magzatvíz.Ezt a védőnőm és az orvosom is mondta,szóval szerintem sok a 23 kg.

Azt tanácsolták,hogy ha megkívánok valamit,egyek mindenből,csak a mennyiségre kell odafigyelni,szóval ez a lényeg: A MENNYISÉG.

Ha arra odafigyelsz,akkor már csak annyit fogsz hízni,amennyit a baba.Az elevitet pedig szerintem felezd és napi fél tablettát vegyél be,az a vitamin mennyiség is elég...

Jó baba-várást és könnyű szülést!:)

2010. júl. 4. 14:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Az első babámmal 12kgplusz volt rajtam a szüléskor, ennek majdnem a fele víz volt. Nagyon vizesedtem, nem bírtam a gyűrűm viselni, rendesen mozgatni az ujjaimat a nyári melegben a végére. Sejtheted mennyire fel/be vizesedtem, sőt kirepedtem a hirtelen vízmegtartástól, pedig előtte semmi bajom nem volt.

Hippet szedtem a 30.héttől feküdnöm kellett, nassoltam, néha zabáltam mindent, de szerencsére egészségesek vagyunk, és ezek ellenére sem híztam, pedig nem vagyok egy fitnesslady.

Most egy évvel a szülés után, 14hetes terhesen egy kilót híztam, tény, rengeteget kell futkosnom, és egy laktanyának nem főznek ennyit, mint amennyit megeszek naponta, és ebben az étkezésben a húslevestől a pacalon át, a paradicsomos vajas kenyérig mindent találsz.

2010. júl. 4. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem mondom hogy szedd vagy ne szedd az Elevitet, csak azt tudom mondani, hogy én a 20 hétig szedtem. Addig többet ettem, jobban kivántam az ételeket. Amikor abbahygatam ez teljesen megszünt! Most 25 hetes vagyok, túlsullyal kezdtem a terhességem de csak 3 kilót hiztam eddig!

Nagyon sok a 23 kiló! Még csak a felénél vagy... Kezdj el mozogni, több gyümit és zöldséget enni.

2010. júl. 5. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!