24. hetnel tartok, sok a 23kg hizas?
Szia!
Én még a terhességem előtt elkezdtem szedni az Elevitet, és 1 hónap alatt híztam tőle 5 kg-ot.
Amikor terhes lettem, a 12. hétig szedtem a Femibiont, utána semmit. A babám egészséges. Sok gyümölcs, zöldség, egy kis mozgás (pl. séta) sokat segít. Most 32 hetes vagyok, és 3 kg-ot híztam.
Nagyon sok a 23 kg, veszélyes Rád és babára is. Kérj tanácsot az orvosodtól, biztos tud segíteni. Cukorterhelésed volt már?
szia!
Vegyél a patikában vizelet teszt csíkot és kétnaponta ellenőrizd, hogy nincs-e fehérje a vizeletedben. Ilyen nagyfokú hízásnál/vizesedésnél nagyon oda kell figyelni a toxémiára.
Én 27 kilót híztam az első terhességem alatt, szülés után 1 héttel 16 kilóval voltam kevesebb, annyira vizesedtem és szerencsére megúsztam a toxémiát.
Szia,én 20 hetes kismama vagyok, 3 hónapig szedtem az elevitet,mert a gyomrom égett tőle nagyon,bár a védőnőm azt mondta szedjem,de megpróbálom gyümölccsel és zöldséggel pótolni a vitaminokat.
Jelenleg 10 kiló hízásnál tartok,de szerintem már ez is sok most,mivel a normális hízás a 10-12 kg az egész terhesség alatt...Az a baba súlya,a placenta és a magzatvíz.Ezt a védőnőm és az orvosom is mondta,szóval szerintem sok a 23 kg.
Azt tanácsolták,hogy ha megkívánok valamit,egyek mindenből,csak a mennyiségre kell odafigyelni,szóval ez a lényeg: A MENNYISÉG.
Ha arra odafigyelsz,akkor már csak annyit fogsz hízni,amennyit a baba.Az elevitet pedig szerintem felezd és napi fél tablettát vegyél be,az a vitamin mennyiség is elég...
Jó baba-várást és könnyű szülést!:)
Az első babámmal 12kgplusz volt rajtam a szüléskor, ennek majdnem a fele víz volt. Nagyon vizesedtem, nem bírtam a gyűrűm viselni, rendesen mozgatni az ujjaimat a nyári melegben a végére. Sejtheted mennyire fel/be vizesedtem, sőt kirepedtem a hirtelen vízmegtartástól, pedig előtte semmi bajom nem volt.
Hippet szedtem a 30.héttől feküdnöm kellett, nassoltam, néha zabáltam mindent, de szerencsére egészségesek vagyunk, és ezek ellenére sem híztam, pedig nem vagyok egy fitnesslady.
Most egy évvel a szülés után, 14hetes terhesen egy kilót híztam, tény, rengeteget kell futkosnom, és egy laktanyának nem főznek ennyit, mint amennyit megeszek naponta, és ebben az étkezésben a húslevestől a pacalon át, a paradicsomos vajas kenyérig mindent találsz.
Szia!
Én nem mondom hogy szedd vagy ne szedd az Elevitet, csak azt tudom mondani, hogy én a 20 hétig szedtem. Addig többet ettem, jobban kivántam az ételeket. Amikor abbahygatam ez teljesen megszünt! Most 25 hetes vagyok, túlsullyal kezdtem a terhességem de csak 3 kilót hiztam eddig!
Nagyon sok a 23 kiló! Még csak a felénél vagy... Kezdj el mozogni, több gyümit és zöldséget enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!