Most akkor mi van 27 vagy 29 hétnél tartok szerintetek?
Figyelt kérdés
27 hetes terhes vagyok. De az eredményeim olyanok mint egy 29 hetesé. Gondolok itt a BPD-re és Lf-re. De valójában is 27 hetes vagyok. Néztem a neten a paramétereket és kevesebbet ír 27 hétre mint ami nekem. Van esetleg félni valóm vagy ez egyéntől függő kinek mekkora a babája? Amúgy az AFP is jó volt annó.2011. máj. 6. 17:48
1/3 anonim válasza:
Az első vizsgálatok, főleg a 8 és 12 hetes uh. az irányadó a méretet, és a heteket tekintve. Addig nagyjából egyformán nőnek a magzatok, utána már teljesen egyéni a dolog.
Nekem a 18. héttől nagyobbnak mondták 2 héttel, ehhez képes a kiírthoz képest egy héttel később szültem, tehát az uh-hoz képest 3 héttel hamarabb kellett volna megszületnie. Relatív hosszú, és nagy baba volt. (a férjem 195 cm)
2/3 anonim válasza:
27 hetes vagy. azért mert a babád picit nagyobb mint amit megírtak a nagykönyvben, nem estél hírtelen 2 héttel korábban teherbe. és az is lehet, hogy nem jól mértek...
3/3 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a babák a 25-26. héttől már egyéni ritmus szerint fejlődnek. De ezt írják is a neten. Az én picim, azt mondta a dokim, olyan mint egy Barbie baba vagy Ken baba, az átlagnál hosszabbak a lábacskái, szép hosszú combjai vannak. De 26 hetesen még nem tudjuk, hogy most akkor Barbie vagy Ken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!