Hogyan lehet nagy hassal alapvető dolgokat megcsinálni (cipőfelvétel, borotválkozás, fürdés, wc, lehajolás, alvás)?
Figyelt kérdés
Így hirtelen ennyi jutott eszembe,de biztos van több minden.Például ha én borotválom intim tájékon is,meg a lábamat is,a nagy hastól ez nem kivitelezhető,te hogyan csináltad ezt meg ? Wc-zés is elég érdekes lehet.Milyen gondokat okoz a nagy has a napi életritmusban ?2019. márc. 27. 09:37
11/11 anonim válasza:
Nekem sem volt igazán gondom, borotválkozni tudtam intim területen emlékezetből, máshol gyanta..Nem mondom hogy lehajolni jól esett, de azért megoldottam :D
Az alvás amúgy is mindig rosszul ment, de a kismama párna sokat segít. Vezetni én is vezettem még az utolsó hetekben is..
Néha mikor vasaltam akkor megégettem a hasamon a bőrt :D talán ez volt, ami úgy extrém :D
Most várom a harmadikat, kíváncsi vagyok, most milyen lesz, mikor már óriás pocakkal közlekedek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!