Bő folyás is utalhat valami fertőzésre? Nem bűzös, nem túros az állaga. Néha viszket de minden borotválkozás után viszketni szokott.
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 15:50
1/9 anonim válasza:
Érdemes lenne dokinál rákérdezni ha ez rendszeres. Kipróbálhatnál másik borotvahabot- tusfürdőt. Nekem éveken keresztül minden mensi előtt 2-3 nappal elkezdett viszketni. Már mindennel kezeltek, de végül kiderült tök fölösleges mert csak a hormonváltozás miatt van ez a kellemetlen tünet. Igény szerint van rá csillapító krém, ami nem gyógyszer. Nem biztos, hogy fertőzésed van, de érdemes lenne rákérdezni dokinál. Ha fertőzés 2-3 nap múlva úgy is úgy elkezd viszketni, hogy megbolondulsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Eddig barnáztam,már kezdtem örülni hogy elmúlt most meg kezdődik ez.Köszönöm válaszod!Remélem nem gomba lesz mert már volt benne részem sajnos.Sába intim lemosót használok.15hetes km
2013. márc. 19. 16:03
3/9 anonim válasza:
A bő folyás természetes terhesség alatt. Ha nem bűzös, nem viszket és nem fura színű , csak sűrűbb, akkor az természetes. Nekem olyan van most terhesség alatt minden nap, mint előtte ovuláció idején. Sőt, még jóval nagyobb mennyiségű is. Ez természetes.
4/9 anonim válasza:
1 vagyok: Na azt nem is néztem, hogy babás vagy. Akkor főleg nem kell félni, ez teljesen normális. Mióta babás vagyok nekem kevés krémes sűrű folyásom van, előtte nem volt ilyen soha.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugszom.Ha,viszket,vagy ég akkor egyből megyek dokihoz.Köszönöm Nektek!
2013. márc. 19. 16:12
6/9 anonim válasza:
A bő folyás normális terhesség alatt. Maximum a viszketés utalhat gombás fertőzésre.
7/9 anonim válasza:
Nekem is bő folyásom van, már betöltöttem a 14. hetet is. Azt mondtad, borotválkozás után szokott viszketni. A borotva rengeteg bacit hordozhat, vegyél újat, vagy használat előtt főzd ki forró vízben, hátha akkor elmúlnak a tünetek. Mert hiába mosod ki meleg vízzel, az nem tünteti el a bacikat sajnos.
8/9 anonim válasza:
Igen, az előttem szólónak igaza van, én mindig egyszer használatos borotvát használtam terhesség előtt , de 2-3 alkalommal használtam egyet, amióta teherbe estem, csak egyszer használom és dobom ki, biztos ami biztos.
9/9 anonim válasza:
Még az sem kizárt, hogy a habot, vagy amit használsz borotválkozáskor, most kevésbé bírja a bőröd. Én sokkal érzékenyebb lettem, ezért borotválkozásnál az intim mosakodót használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!