34 hetesen ez fertőzés vagy normális a hüvelyi folyás?
Pár napja tapasztalom. Beteszek már egy-egy tisztasági betét is. Halvány sárgás színű folyás. Éjjel nem, csak nappal. (Szóval a magzatvizet remélem kizárhatom.) Nem fáj, nem viszket, csak van.
Dokihoz csak jövő hét végefelé megyek.
Szerintetek? Másnak is volt ilyen? 34 hetesen ez már "normális"? Vagy lehet esetleg vizelet?
Köszi a válaszokat!
Szerintem normális.Első terhességemmel egyre durvább volt a folyásom a végére,azt mondták normális, második terhességemnél végig volt hasonló folyásom.
Ne izgulj,jövő héten említsd meg a dokinak!
A bő folyás terhesség alatt normális.
Nekem ugyan volt gyulladásom, ami nem fájt, nem viszketett, csak ragacsos, nyúlós, gumiszerű cucc jött belőlem.
Szia!Én is 34 hetes vagyok és nekem is bővebb a folyásom...szerintem is teljesen normális ez "sajnos"!
A dokid majd úgyis csinál 36 hetesen hüvelyleoltást és ott megnézi van-e valami baktérium.Ne izgulj,biztosan nincs semmi baj,jobban "dolgoznak"odalent a dolgok :D
További jó babavárást!Mikorra vagy kiírva pontosan?
Nagyon köszönöm a válaszokat! Most egy kicsit megnyugodtam. Ezek szerint nektek is vannak/voltak hasonló tapasztalataitok.
Nekem már harmadik baba, mégis néha tanácstalanná válok...
Utolsó: egyébként én április 13-ra vagyok kiírva. :) És Te? Merrefelé laksz? Hol szülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!