Hisztiroham, a borotválkozás miatt?
Már tükörből sem látom magam rendesen, 34 hetesek vagyunk. Ugy felhuztam magam, legszivesebben félbe hagytam volna az egészet...:'(! Negyed órát bömbőltem, mert már erre is képtelen vgayok!
Gondoltam dokihoz megyek csak megkéne csinálni, de legközelebb nem fogok vele szenvedni...!
Relax :)
A dokinak mindegy milyen, csináld meg, ahogy sikerül, aztán kész. Szerintem nekem is mindig ott marad a fele, de nem érdekel. Ha annyira precíz szeretnél lenni, kérd meg a párodat, hogy csinálja meg, vagy tartsa a tükröt.
Nyugodj meg,a doktorod nem eloszor fog "olyat" latni,es nem fog kinevetni,ez tuti.Nekem parom besegit neha,szivesen megcsinalja, legalabbis a bikinivonalat,ha megkerem ra.Probald ki te is :
Amugy en is benanak erzem magam,es idetlennek emiatt,de nem tehetunk mi rola,a doki pedig biztosan nem teszi szova
Szinten
34 hetes!
Szia!
Én az első(egy hete volt, a 33. héten) hasonló kirohanásom után szóltam a férjemnek, hogy nem lettem hanyag, csak "növesztek" mert én többször ezt nem csinálom végig, már alig kaptam levegőt, melegem lett...:) Úgyhogy bejelentkeztem a kozmetikusomhoz, egy életem- egy halálom. Remélem bejön az "ütemterv" és szülés előtt még belefér egy és akkor a szülésznőnek sem lesz velem dolga:).
esetleg kérd meg a párod hogy segítsen.nekem ő szokta,mert sehogy nem sikerült.egyébként meg a dokinak teljesen mindegy hogy frissen borotváltan vagy szőrösen mész.látott már ő elég sok mindent.
könnyű szülést
Köszi csajok a vigasztaló szavakat! Már sikerült lenyugodnom...:)
Az a baj hogy nincs mindig közelben a párom, meg neki sincs mindig kedve hozzá... Még sokszor ahhoz sem hogy ő megborotválkozzon nem hogy engem megborotváljon:)!
Amugy már egyszer-kétszer segitett, de mikor legközelebb kértem, "ENgem nem zavar, ha szőrös vagy..." kijelentésével rájöttem, hogy lehet többet nem fog:)!
Minden jót nektek, és könnyű szülést:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!