Hisztiroham, a borotválkozás miatt?
Már tükörből sem látom magam rendesen, 34 hetesek vagyunk. Ugy felhuztam magam, legszivesebben félbe hagytam volna az egészet...:'(! Negyed órát bömbőltem, mert már erre is képtelen vgayok!
Gondoltam dokihoz megyek csak megkéne csinálni, de legközelebb nem fogok vele szenvedni...!
én a végén volt, hogy félórákat is elüldögéltem a kád szélén, mire sikerült nagyjából. a férjem jött a dumával, hogy mi lesz, ha belevág meg hasonlók... szóval nem segített. mécsesek a kád szélére, cd-lejátszó a polcon, betettem valami zenét aztán elszórakoztam vele.
viszont az utolsó 2-3 hétben én a pedikűrtől kaptam sírógörcsöt, mert sehogy nem bírtam elérni a lábam, két körmöt lenyisszantottam és ki kellett fújnom magam. na ebben segített a párom, mert közöltem, hogy ha nem, akkor legalább 5.000 ft-ot fogok a pedikűrösnél hagyni és vörösre lakkoztatom a lábkörmöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!