Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hisztiroham, a borotválkozás...

Hisztiroham, a borotválkozás miatt?

Figyelt kérdés

Már tükörből sem látom magam rendesen, 34 hetesek vagyunk. Ugy felhuztam magam, legszivesebben félbe hagytam volna az egészet...:'(! Negyed órát bömbőltem, mert már erre is képtelen vgayok!

Gondoltam dokihoz megyek csak megkéne csinálni, de legközelebb nem fogok vele szenvedni...!

2010. aug. 31. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én a végén volt, hogy félórákat is elüldögéltem a kád szélén, mire sikerült nagyjából. a férjem jött a dumával, hogy mi lesz, ha belevág meg hasonlók... szóval nem segített. mécsesek a kád szélére, cd-lejátszó a polcon, betettem valami zenét aztán elszórakoztam vele.

viszont az utolsó 2-3 hétben én a pedikűrtől kaptam sírógörcsöt, mert sehogy nem bírtam elérni a lábam, két körmöt lenyisszantottam és ki kellett fújnom magam. na ebben segített a párom, mert közöltem, hogy ha nem, akkor legalább 5.000 ft-ot fogok a pedikűrösnél hagyni és vörösre lakkoztatom a lábkörmöm!

2010. aug. 31. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:
a körmös nagyon jó kedves utolsó.na az az egy amit nem engedtem a férjemnek,hogy ő csinálja.még a sajátjával is szokott bénázni.inkább szenvedtem azzal én.a lábamhoz még oda tudtam hajulni annyira hogy levágjam a körmöm,de a borotválkozásnál már görcs húzta a combnyakam ha én csináltam.
2010. aug. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!