Borotválkozás? Hol érdemes?
14 éves vagyok annyi a kérdésem ugy gondolom hogy egy férfinak illik azért a testszörzet ,de lenne egy kérdésem érdemes intim helyeken és hónjnál szőrteleníteni borotválkozni???mik lehetnek kb 5 10 év mulva a következmények??
sokat szóvátették hogy szépen mondjam hogy érdemes lenne pedig sztem nem
Gondolom a fiatal lányok még inkább a szőrtelen srácokra buknak...
Az érettebb nők már vegyesebben gondolkoznak. Van aki a nagyon szőröset szereti, van aki a kevésbé szőröset, mert hogy ezek még férfiasak, de van aki még mindig a kopasz csigát. :)
Annyi, hogy ha borotválkozol, akkor nagyon meg fog erősödni a szőrzeted. Az intim helyen mondjuk mást úgy sem bírnál ki :), de ha pl. a hónaaljadat is szőrteleníteni szeretnéd, akkor én a helyedben gyantáztatnám. Hidd el nem ciki. Sok minden mással is mennek a férfiak a kozmetikushoz. Gondolom a hátad nem szőrös, de ha az lesz, azt is gyantáztatnám, nem pedig borotválnám. A lábadat és a mellkasodat szerintem meg nem érdemes.
De ha szőkés, gyenge szőrzeted van, szerintem hagyd a fenébe! :)
sötét szörzetem van de ugy gondolom hogy a honajt bortoválnám de sztem intim részen nem valami férfias
mert intim részen amugy sem vagy oan nagyon szörörs max 5 centi szőr és végül is rendezett mosom szal nem hanyagolom el.de szerintetek mikor majd oan 20 25 éves elszek majd megbánom hogy intim helyen is szörtelenitettem??? köszön válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!