Hogyan lehet nagy hassal alapvető dolgokat megcsinálni (cipőfelvétel, borotválkozás, fürdés, wc, lehajolás, alvás)?
Figyelt kérdés
Így hirtelen ennyi jutott eszembe,de biztos van több minden.Például ha én borotválom intim tájékon is,meg a lábamat is,a nagy hastól ez nem kivitelezhető,te hogyan csináltad ezt meg ? Wc-zés is elég érdekes lehet.Milyen gondokat okoz a nagy has a napi életritmusban ?2019. márc. 27. 09:37
1/11 anonim válasza:
Van, ami nehéz. Intim termlet borotválása vakon, érzésre, illetve tükörrel. Cipőfelvételnél én mindig úgy ziháltam, mintha a maratont futottam volna le, alig kaptam levegőt, ahogy előrehajoltam. Mondjuk alapból minden hajolással, guggolással járó dolog ilyen volt. Wc, fürdés sima ügy, ugyanúgy eléred magad mindenhol.
2/11 anonim válasza:
Nekem ezek közül semmi nem okozott problémát nagy hassal. Cipőfelvétel pl. leültem, a egyik lábam felraktam a másik térdemre, majd cipő fel. Borotválkozás sem volt gond, igaz a végén már csak tapogatva, emlékezetből csináltam, ill. tükörrel. A lábam nem borotváltam soha, az epilátorral úgy oldottam meg, hogy terpeszbe ültem felhúzott lábbal, a hasam beengedtem a lábaim közé, és így mindenhol elértem a lábam. Wc-zéssel nem tudom mire gondolsz, ugyan úgy ültem le a wc-re mint nem terhesen, semmi extra. A lábujjkörmömet nem tudtam vágni, festeni, azzal pedikűröshöz jártam. A kocsiba ki-beszállás is ment, a kiírt napon még vezettem, simán elfértem a kormány mögött (mondjuk csak a mostani kocsinkban,az előzőbe már 36. héttől márnem fértem be, mikor az első gyermekem vártam).
3/11 anonim válasza:
Óriási hasam volt, folyton azt hitték, ikrek, de igazán csak az utolsó hónapban okozott komoly gondot.
Borotválkozni intim részen tükörrel se ment, mivel tényleg nem értem el (egyébként rövidebb a karom az átlagnál, a 3/4-es ujjú felsők nekem pknt jók hosszban, petite alkat vagyok).
Cipőfelvétel ment, csak nem esett jól hajolgatni.
Alvás - nem igazán aludtam a végén egyik gyerekkel sem. Felkészít a későbbi 3jszakázásra.
4/11 anonim válasza:
Cipőfelvételnél leülök, így is fáj kicsit ha hajlítgatom a lábam közel a hasamhoz, de még kibírható. Odalent nem borotváltam még terhesség óta (nem is nagyon nő), a lábamat nagyon nehéz, de még megoldható...Fürdéssel, wc-zéssel nincs különösebb bajom. A lehajolás borzalmas, pedig baromi ügyetlen kezdek lenni és mindent leejtek, ami után hajolgathatok/guggolhatok is. Ugye guggolni kéne hajolás helyett, de abból meg nehéz visszajönni :D És ha nem jut eszembe guggolni akkor hajolok sajnos. Alvás nálam változó, van, hogy semmi problémám vele, van, hogy kínlódom... Főleg az egyik oldalról a másikra átfordulás nehézkes, pedig muszáj, mert elgémberedek sokáig egy oldalon...
5/11 anonim válasza:
Cipővel küzdöttem, nyáron jobb volt, míg balerinát hordtam, és nem fűzőset.
Alvás nehezen ment :(
Borotválkozást teljesen elhagytam, átálltam gyantára, sokkal jobb, ajánlom.
Fürdéssel nem volt bajom, bár én zuhanyzós vagyok.
6/11 anonim válasza:
Egyikkel sem volt bajom, imádtam mindkét terhességemet. 😊
7/11 anonim válasza:
Én mindent meg tudtam csinálni, csak lassabban. Amikor mentünk be a kórházba szülni, még akkor is be tudtam kötni a cipőmet, pedig hatalmas hasam volt. Mivel. Nem egyik napról a másikra lesz olyan, hanem fokozatosan, így szerintem hozzá lehet szokni, és nem okoz gondot.
8/11 anonim válasza:
Mindent meg tudtam csinálni csak körülményesebb volt, főleg az intim szőrtelenítés... 😂 Volt, hogy sikerült jól megvágni magam. Ami rossz volt még a hajolás, de azt guggolással kiválltottam. Hozzá szokik az ember, mert nem egyből nézel ki úgy, mint aki lenyelt egy görögdinnyét. 😀
9/11 anonim válasza:
Hát volt ami nehézkesen, de azért mindent megoldottam, soha nem szorultam segítségre. Intim borotválás tükörrel gyönyörűen kivitelezhető. Cipőfelvételnél vagy hajoltam, vagy levegőt vettem, a kettő egyszerre nem ment :D Alvás kismamapárnával nekem nagyon jó volt, persze pisilni fel kellett kelni mindig, de egyébként aludtam az utolsó pillanatig. Fürdés, WC nem probléma.
10/11 anonim válasza:
Semmi nem okozott gondot, meg az intim terulet borotvalasa sem, en amugy sem vagyok olyan hajlekony, h lent lassam mint csinalok, max a szemeremdombot, de az meg ugyis egy majdnem egyenes felulet, egy dombocska, csukott szemmel is barmikor leborotvalnam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!