Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel járjak dolgozni?

Mivel járjak dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Terhesség elején vagyok (5 hetes). 8 km-re lakom a munkahelyemtől, de útmunkálatok miatt 1-1,5 óra a bejutás. Nyáron bringával jártam (van biztonságágos kiépített bicikliút, az autóktól távol), viszont télen a nyirkos időben az asztmám miatt nem ment a pedálozás (a visszaút erősen emelkedik).

Szilveszter óta elektromos rollerrel járok, ez klassz, így csak 20 perc az út. Csakhogy most tegnap óta eléggé szúrkál a hasam, és a rollerezéssel járó rázkódás nem tesz túl jót. Viszont a busz sokszor még jobban ráz.

Ti mivel járnátok? :)

2019. márc. 21. 18:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34. Hétig dolgoztam, minden nap busszal jártam. Nem lesz bajod.
2019. márc. 22. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén 8 km, sima rollerrel járok, ha úgy van biciklivel:)

Egészséges terhesség, ettől nem lehet baja, nekem a dokim a futást tiltotta meg egyedül, a többire azt mondta persze, lehet.14. héten vagyok.

2019. márc. 22. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!