Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányt akartam fiú lesz....

Lányt akartam fiú lesz. Milyen fiús anyának lenni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez a kérdés többekben ellenszenvet fog kiváltani. Nem ez a célom, viszont én felvállalom. Minek hazudni? Tehát kiskorom óta egy Kislányt szerettem volna. Mai uh-n kiderült hogy fiú. Elég szomorú vagyok lányt szerettem volna nagyon. Persze tudom az a lényeg hogy egészséges legyen. Nem is akartam több gyereket csak egyet azt is lánynak. El vagyok keseredve. Megszakad a szívem mikor a kislányos gyönyörű rózsaszín ruhák előtt elmegyek. Viszont úgy érzem szeretem ezt a magzatot mivel ő nem tehet semmiről. Ne azt írjátok h nekem nem való gyerek meg ilyenek. Az anyukák nagy része titkon szeretne egy adott nemű babat, csak sokan titkolják. És a mindegy csak egészséges legyen mondat mögé bújnak.

Milyen fiús anyának lenni? Az is lehet olyan jó mint lányosnak? Köszönöm

2019. márc. 19. 20:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
93%

Elso gyermekem lany lett. Boldogok voltunk mert lanyt szerettunk volna! Aztan ugy voltunk vele h legyen teso, de el sem akartuk kepzelni, hogy fiu is lehet!

Egyszeruen csak lany johetett szamitasba....

Mondanom se kell, fiu lett!😃

De imadom es szuper jo, hogy lett egy kisfiam is.

Legjobb dolog a vilagon! Valahol kedvesebb, bujosabb, nem olyan durrbelebumm mint a lanyom. Sokkal konnyebb is vele.

2019. márc. 20. 02:22
 22/30 anonim ***** válasza:
59%
Én is lányg szerettem volna fism lett.Születése után el nem tudtam volna képzelni,hogy egy kényes kislány nyafogjon ott nekem.Meg a sok babát stb.A fiuk aranyosabbak,majd hozzá szoksz!
2019. márc. 20. 06:22
 23/30 anonim ***** válasza:
93%

Nem olvastam vegig a valaszokat, de megirom a mi sztorinkat. Igazabol mindketten lanyt szerettunk volna. Lany is lett. :) De, lassan 5 eves, gyuloli a szoknyakat, nem lehet gumi a hajaban, a csatot is nem reg hagyta, hogy tegyunk a hajaba. Eddig rovis haja volt, mivel semmit se engedett beletenni, pickent meg kopasz volt. Most kedzi csak mondani, hogy fujj ez fius...szoval nem garancia semmi, hogy habos-babos lanyod azt akarja majd, amit te. Ja, a fiuk vannak tobbsegben a csoportjaban, a lanyokkal nem baratkozik, mert "hulyek". En sokat jarok ruhakban es szoknyaban, de nincs ra hatassal. Nem veszi fel ezeket.

Tiszta apja, ez teny, de az en kek szemem orokolte, igy siman ram is hasonlit. A tesora evek ota varunk, barmilyen nemuvel kiegyeznenk mar...

2019. márc. 20. 06:27
 24/30 anonim ***** válasza:
95%

Én is kislányt szerettem volna eredetileg. De ezt csak addig érzed amíg meg nem születik, amint ott lesz, el is felejted. És ahogy telnek a napok egyre inkább elvarázsol. Az én fiam még csak 4 hónapos. De nagyon hamar átált az agyam, pedig engem sem érdekeltek a kis autók, és egyéb fiús játékok.

A napokban pedig egy játék boltban már a férjem rángatott el a 9 éveseknek való legótól, mert úgy belelkesültem, hogy "oda nézz, lehet várat építeni, meg hidat..." és ehhez van egy 4 hónapos fiam.. 😆 persze nem vagyok hülye nem akartam neki megvenni, de már láttam magam előtt milyen jókat fogunk játszani.

Szóval nyugi addig bankódsz ezen amíg nem lesz a kezedben. Utána oda nem adnád egyik lányért sem.

2019. márc. 20. 06:33
 25/30 anonim ***** válasza:
95%

Fiús anya: szerelem

Lányos anya: tündér világ

De vannak ezek az "alapok" a lány hisztisebb. A fiú verekszik (pl. tesó).

Vannak azok is mint pl. Az én lányom 9 évesen kezdte azt, hogy ő has pólóban szeretne menni. A fiam próbált ellustulni, (csak nem engedtem😂) ahogy közeledett a 11-hez.

Szerintem mindkettő csodálatos dolog.✨😍

2019. márc. 20. 06:35
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerekként fiút akartunk, fiú lett 😊 (de titkon nagyon örültem volna egy lanynak)

Most varom a masodikat, lehurrogok mindenkit aki azt mondja, hogy lehet majd fiú lesz... NEM NEM NEM csak lany lehet 😅 szóval megértelek én is nagyon vágyom egy kislányra, nem tudom mi lesz velem ha fiú lesz 😂

Na de! Imádom a kisfiamat!!!! Rám hasonlít leginkább! Olyan helyes srác lesz belőle 😍 anyás-apás is. Mindkettőnkkel nagyon szeret lenni. Számtalanszor megölel és "nagyon szeretlek anya" Olyan büszke vagyok rá, valóban szerelem 😍

2019. márc. 20. 07:04
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
Nemtudom ki pontozott le 2 választ, köztük az enyémet is, csak a kérdesre lett válaszolva, igenis csodálatos dolog fiús anyának lenni, arról meg nem tehetek hogy tényleg gyönyörű a kisfiam!
2019. márc. 20. 11:20
 28/30 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit mindenkinek köszönöm a válaszokat! Ez tipikusan az a helyzet ahol nem tudok állást foglalni se mellette se ellene mivel nem vagyok benne a helyzetben. Ezért kértem válaszokat úgyhogy lepontozni se lett volna miért. Zöld kezet kapott mindenki mivel ez az egyetlen olyan kérdésem ahol végre nem jöttek a bun*ó hozza szólások hanem mindenki őszintén leírta hogyan éli meg.

A bárány himlős kismamának meg üzenem hogy nagyon sajnálom ami vele és a babájával történt: (

2019. márc. 20. 11:55
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Úgy voltam, mint te, mindog kislányokat akartam. Kettőt. Az első az lett, hurrá, öröm, boldogság, pont olyan jó lányos anyának lenni, mint gondoltam. A második fiú lett. Mikor megtudtam, már átállt az agyam valahogy egyből, elkezdtem örülni, hogy lesz lány is, fiú is. Már megszületett, lassan 3 hónapos a kisfiam. Hát imádom :) pont úgy, mint a lányomat, semmi különbséget nem érzek, mindketten az én gyerekeim. Szóval pont ugyanolyan jó fiús anyának lenni, mint lányosnak :) és én nagyon örülök utólag, hogy a második nem lány lett, jó, hogy megmutatta nekem az élet, hogy egy kisfiú is ugyanolyan cuki és szeretnivaló :)
2019. márc. 20. 12:23
 30/30 Atoga válasza:

Kedves kérdező édesanya,

Kíváncsiságból megkérdezhetem, így 5 év távlatából, hogy valóban változtak-e az érzelmei a kisfia megszületése után? Könnyű volt elfogadni, hogy végülis kisfiút vár? 🤗

Jelenleg ugyan ebben a cipőben járok, senkivel sem merem az érzelmeimet ilyen téren megosztani, hiszen tudom sokaknak össze sem jön sajnos a Babóca, és valóban az egészség a legfontosabb. Viszont, amikor a tegnapi UH-n megállapították a baba nemét, bennem is egy kisebb világ omlott össze, akármennyire próbálom tagadni magamnak és másoknak, s akármennyire bánt, hogy így élem meg, nem helyénvaló hozzáállással, a történteket.

máj. 18. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!