Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányt akartam fiú lesz....

Lányt akartam fiú lesz. Milyen fiús anyának lenni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez a kérdés többekben ellenszenvet fog kiváltani. Nem ez a célom, viszont én felvállalom. Minek hazudni? Tehát kiskorom óta egy Kislányt szerettem volna. Mai uh-n kiderült hogy fiú. Elég szomorú vagyok lányt szerettem volna nagyon. Persze tudom az a lényeg hogy egészséges legyen. Nem is akartam több gyereket csak egyet azt is lánynak. El vagyok keseredve. Megszakad a szívem mikor a kislányos gyönyörű rózsaszín ruhák előtt elmegyek. Viszont úgy érzem szeretem ezt a magzatot mivel ő nem tehet semmiről. Ne azt írjátok h nekem nem való gyerek meg ilyenek. Az anyukák nagy része titkon szeretne egy adott nemű babat, csak sokan titkolják. És a mindegy csak egészséges legyen mondat mögé bújnak.

Milyen fiús anyának lenni? Az is lehet olyan jó mint lányosnak? Köszönöm

2019. márc. 19. 20:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%

6 hónapos a kisfiam.

Nem akarok elfogult lenni de...

Nincs igazad. Igenis vannak szép kisfiúk, az enyémet is mindig dícsérik, tényleg az, hatalmas kék szemek, irigylésre méltó szempillák, hajasbaba volt már születésekor is, mindenki szerint gyönyörű, és így fél év után már mindkettőnk vonásait látom benne, eleinte inkább az apjara hasonlított, most egyre jobban rám is. Igazi szerelem fiús anyának lenni, el se tudom képzelni most így hogy lányom legyen....lányt szoptassak nő létemre...nemtudom nekem ez az igazi szerelem, a fiad úgy fog imadni ahogy soha egyetlen férfi sem, és te is őt. Amugy nagyon cuki menő ruhákat lehet nekik is venni, imádok neki vásárolni, a traktor meg kisauto es tarsai...kezdem megszokni, bár most még annyira nem kötik le :) Imádni fogod, hidd el, apuka meg főleg ;)

2019. márc. 19. 21:36
 12/30 anonim ***** válasza:
97%

Jajj! Kislàny korom òta csak azt tudtam elkèpzelni, hogy nekem majd kislànyom lesz. Lehet, hogy több is! Első terhessègem 18. hetèben kiderült, hogy bizony fiùcska èrkezik. Èn ennyire azèrt nem voltam elkeseredve, de picit szomorkodtam miatta. Ùgy voltam vele, nem baj, egèszsèges, majd lesz mèg làny is. Megszületett a kisfiam, aki abszolùt nem tipikus fiùs, màr 9 èves, de pl imàdott babàzni, főzőcskèzett velem mindig ès se focizni nem szeret, se autòzni kifejezetten ès egy igazi, èrzèkeny lelkű, csupa szeretet kisfiù. Kis vagàny, kedves, humoros. Az oviban mèg a csoporttàrsa szülei is mindig "letàmadtak", hogy valami fantasztikus kisfiam van. Pici koràban mindig lànynak nèztèk, hiàba volt fiùs cuccban, mert nagyon bàjos pofija van. Ès totàlisan ràm hasonlìt. Pedig az apja is barna szemű, èn zöld. Nem cserèlnèm le őt 1000 lànyra sem. Viszont, mikor zöld utat adtunk a kistesònak, nagyon fèltem, mert több gyereket nem terveztünk, ès akkor ùgy èreztem, belehalok, ha nem lesz kislànyom. Törtènt akkor az èletünkben egy szörnyűsèg: az első hònapban kopogtatott a kistesò, viszont aznap, mikor pozitìvat teszteltem (a nèvnapomon ràadàsul), dèlelőtt hìvtak az ovibòl, hogy menjek a kisfiamèrt, mert valòszìnű bàrànyhimlős. Az volt, ès mivel èn nem voltam gyerekkènt, beütött a baj, 6 hetesen rajtam is kijött. A vàrva vàrt, tervezett kisbabànk nem maradhatott velünk. 😭 Ezt csak azèrt ìrtam le, mert èn akkor èrtettem meg igazàn a "mindegy, csak egèszsèges legyen" közhely lènyegèt! Màsfèl èvet vàratott magàra a következő pozitìv teszt, ami utàn ùgy mentem a 18 hetes UH-ra, hogy mindegy, csak egèszsèges legyen!!! Kislàny lett. 😊 Ès azòta kaptunk egy bònuszt is, meglepetès formàjàban, aki szintèn kislàny! Most itt ülök a szobàjukban ès gyönyörködöm bennük, ahogy alszanak. De! A kisfiamat csodàltam meg először!!!

Hu! Jò hosszù lettem, bocsi! De ne keseregj, szuper lesz minden, meglàtod! 😉

2019. márc. 19. 21:48
 13/30 anonim ***** válasza:
96%
Az én kisbabám 5 hónapos, kisfiú ő is. Akkora szerelem, hogy el sem tudod képzelni. El tudok olvadni ha rámnéz a nagy kék szemeivel. Én fiút szerettem volna, így csak elképzelni tudom milyen érzéseid vannak most, de csodálatos dolog fiús anyukának lenni.
2019. márc. 19. 21:57
 14/30 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a választ!

Még nagy a csalódásom, de remélem úgy lesz ahogy mondtátok!

Nem találok fiú nevet egy se tetszik. Még nagyon idegennek érzem a helyzetet.

Köszönöm hogy leírtátok a saját érzéseiteket. Úgy érzem csak akkor érezhetem mindezt és akkor fogom elhinni ha már megszületett.

2019. márc. 19. 22:01
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

En is lanyt szerettem volna mar gyerekkorom ota, aztan kiderult, h fiu, hat hirtelen nem tudtam elkepzelni, h fogok en vele autokkal jatszani :D

Fius anyukanak roviden olyan jo lenni, h most vagyok terhes a kistesoval es nagyon remelem, h ismet egy vagany kissrac lesz, nem akarok en mar soha tobbet barbie babazni 😂

2019. márc. 19. 22:09
 16/30 anonim ***** válasza:
96%

mindharomszor lanyt vartam/akartam.

3 fiam lett 😂😂😂😂

a masodiknal nagyon kibuktam 🤣🤣

a harmadiknal mar csak legyintettem az uh n amikor viritott a kukac.

imadom oket,egy lanyra se cserelnek.

igazi fius anyuka lettem.zsigerbol vagom az osszes meno mesefigurat,csukott szemmel szerelek autot,epitek hadihajot legobol es ilyenek.

mostmar a nagyfiam kiskamasz,es hosszu haja van a feje tetejen,szoval a vegere meg a fesulgetes is sikerult 😂😂😂😂😂

a kozepsom igazi nocsabasz pali lesz.gyonyoru szemei vannak,vilagos szoke haja,es olyan kis erzekeny neha mint egy csaj.jah,es ruhakban is rendesen valogat 😂😂

neha olyan mintha lany lenne...

imadni fogod a kisfiad ez biztos.szerelem lesz elso latasra,hidd el.

2019. márc. 19. 22:10
 17/30 anonim ***** válasza:
44%

A fiúk nem olyan hisztisek.

A világ legjobb dolga fiús anyának lenni.

Én mindig fiút akartam, nem tudom kit csináltam volna, ha lány.

Nagyon vafányan fel lehet őket öltöztetni. A lányok mindig ugyan okyan rózsaszínben vannak.

A fiúk sokkal jobban szeretik az anyjukat.

2019. márc. 19. 22:37
 18/30 anonim ***** válasza:
91%
Nálam pont fordítva volt! Végül a 2. baba fiú lett, 1000x könnyebb vele, mint a lánnyal!
2019. márc. 19. 22:43
 19/30 anonim ***** válasza:
96%

5. vagyok

Az első pár évben csak onnan látni, hogy kisfiú, ha kék rugdalózóban van és nincs hosszú haja.

A férjem is barna hajú és szemű. A két nagyobb mégis szőke és kék szemű. (Anyós is, én is.) A legkisebb szőke, barna szemű, és mindenki kislánynak nézi, mert hatalmas szempillái vannak. Az se zavarja a nénikét, hogy traktoros kék pulcsiban van, jajj de szép kislány.

Traktorozni és autózni utálok, azt játszik velük az apjuk. Azé' van. ☺

2019. márc. 19. 22:48
 20/30 anonim ***** válasza:
96%

Most várom a másodikat, még nem tudjuk, mi lesz. Szívem szerint hagynám meglepetésnek.

Most is lányt szeretnék, mint elsőre. Pedig én nagyon nem vagyok jó a csajos dolgokban. Például a barátnőm lányának vettem ajándékba ruhát, előtte örültem, hogy végre kiélhetem a rózsaszín tülszoknyás csillivilli vásárlási mániám. Jöttem-mentem a boltban, és a végén vettem egy kék ruhát meg egy kék rövidnacit. Jól elővettem a lányos oldalam.

Amikor kiderült, hogy fiam lesz, kicsit én is csalódott voltam, ma már semmiért nem cserélném el, imádnivaló, imádok neki ruhákat venni, baromi menőn lehet öltöztetni a fiúkat. Az meg cuki, amikor kijavít, hogy anya az nem dömper, hanem homlokrakodó.

Szóval ne aggódj, meg fogod benne találni a szépséget.

2019. márc. 19. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!