Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes pocis vagyok. Napi...

9 hetes pocis vagyok. Napi 8és1/2 órát dolgozom ami ide oda rohangálással pakolás, emelgetéssel jár. És hamar elfáradok. Elmehetnék táppénzre? Kiírnának?

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Nőgyógyász után a háziorvoshoz menj és ki fog írni! Pihenj sokat!

Boldog babavárást!

2008. nov. 10. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Szólj a nőgyógyászodnak, vagy a házidokidnak!
2008. nov. 10. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló "munkaköröm" volt, de szerencsére a munkatársak segítségével meg tudtok oldani a dolgot, így a 30. hétig tudtam dolgozni. Nem tudom, hogy nálatok megvalósítható-e, de én elég hamar szóltam a terhességemről és megbeszéltük a többiekkel, hogy emelnem, nehéz dolgokat cipelnem nem kell, össze-vissza sem kell szaladgálni, ha már nem szeretnék (bár ezzel nem éltem, mert a sétálgatással nem volt bajom), egyszóval a munkának azt a részét, ami nem terhesnőnek való levették a vállamról. A főnöknek ez ellen semmi kifogása nem volt, vele annyit beszéltem meg, hogy túlórázni nem fogok, mert elég volt bőven a kilenc órányi munka, illetve, ha szükségét éreztem, akkor lepihentem (egyébként előtte napi 20 perc szünetet tartottam, ami terhesen nem volt elég). Ezekkel a kompromisszumokkal sikerült még jó sokáig maradni. Nem tudom, hogy ennek te mennyire örülnél, de ha tényleg csak az emelgetéssel és a fáradtsággal van bajod, de a munkakedved rendben van, akkor próbáld meg ezt a verziót. Én most vagyok a 37. hétben, négy hete vagyok itthon (előtte három hétig nyaraltunk, azelőtt meg dolgoztam), de nekem már ez borzasztó hosszú és unalmas baba nélkül, pedig van házimunka, de az nem köt le annyira. Szerintem nagyon hosszú egy terhesség ahhoz, hogy az ember az egészet munka nélkül töltse, ha nem muszáj...
2008. nov. 10. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
én csak annyit tanácsolok hogy a terhesség elején én is hulla voltam de hajnali 3-kor keltem.cipeltem a 20-30 kilós ládákat,kipakkoltam stb.hogy a boltot fél 5-kor kitudjam nyitni(48kg voltam)ezt 4 hónapig csináltam(sajna a főnök hiába tudott a terhességemről idézőjelbetéve nem érdekelte,nem kímélt)csak azért írtam le hogy írasd ki magad de ne LUSTULJ el!ezzel nem azt mondom hogy emelj,ugrálj stb.csak végy erőt magadon és ha kiírnak táppénzre akkor is kösd le magad valamivel.sok sikert
2008. nov. 10. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!