Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha állandóan azt...

Normális ha állandóan azt érzem, hogy pisilni kell?

Figyelt kérdés
De csak kevés jön, pedig nem vagyok felfázva 5.hét, és 5. napos vagyok. Amit még furcsállok az, hogy korán reggel már felkelek, és nem tudok visszaaludni, pedig úgy tudom ilyenkor az ember, nagyon sokat alszik.
2008. nov. 10. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Még nem is sejtettem hogy terhes vagyok, és már rengeteg időt töltöttem a wc-n. Ne aggódj, ez szerintem normális. És reggel nekem sem volt gond a felkelés, délután viszont ha csak lehetett ledőltem és lustiztam, mert úgy éreztem menten elalszom. Nem mindenkinél jön elő minden tünet. Nekem kb ennyi volt az egész, ami előjött. Egyszer-kétszer émelyegtem, de egyszer sem hánytam. Minden jót nektek!

38 hetes kismama

2008. nov. 10. 07:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már a mensi kimaradása előtt egy héttel már minden éjszaka felkeltem, mert pisilnem kellett és sokszor kellett napközben is pisilnem.

Mondjuk reggel én alig tudtam felkelni és este is már 8-kor aludtam. De mára ez megváltozott este akár 11-ig fent tudnék lenni.

Egy majdnem kilenchetes pocaklakós

2008. nov. 10. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én lefekvés előtt 3-szor 4-szer is elmegyek pisilni,aztán éjfélkor és korán reggel is.Én is korán elalszok és korán kelek,pedig korábban nagy alvó voltam.Egyébként senki nem tudja mitől kell ennyit pisilni,valószínű így készít fel a természet az készenlétre ha a baba megszületik.

Boldog babavárást!

22 hetes kismama

2008. nov. 10. 08:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Pedig nem is iszok sokat, és még az a bajom, hogy semmilyen kaját nem kívánok, csak azért eszem, mert tudom, hogy muszáj, pedig még egy hete szinte zabáltam, egy tábla csokit simán megettem, de most nem is kívánom, és így vagyok szinte minden kajával.
2008. nov. 10. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, és így van nekem egész terhesség alatt. Most már 35 hetes vagyok, éjjel 3-4-szer is ki kell mennem:-(
2008. nov. 10. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hisz a méhed nyomja a hólyagodat. Úgy a 12. hét környékén a méh már nem fogja annyira nyomni, és akkor megszűnnek a panaszok.

Majd a 20-on valahányadik héten újra előjönnek, mikor a kicsi előszeretettel fogja trambulinnak használni a hólyagodat. :)

2008. nov. 10. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!