Terhesség alatt mikor kezdődik az "állandóan pisilni kell" érzés? Csak ha már nyomja a baba a húgyhólyagot, vagy a terhesség elején is van már ilyen?
nekem a legeleje óta van. azóta nem tudok végig aludni egy éjszakát sem. gondolom jobb már nem lesz
16 hetes
Én az elején többet jártam pisilni, mint most. Akkor volt, hogy éjjel is 3x-4x...most maximum 1x megyek. Napközben sem olyan rossz már, mint volt, pedig pont ellenkezőleg vártam volna.
40 hetes 2 napos kismama
De sok válasz ilyen gyorsan! Köszi mindenkinek!
De jó annak a kismaminak akit minden rossz tünet elkerül! :-)
Én még csak 1 hét múlva nem várom. A fiamnál nagyon korán, szintén még a nemvárt előtt jöttek a tünetek, csak erre a pisilésre nem emlékeztem. Viszont állandóan émejegtem. Most is folyton hányingerem van, sok alhasi fájás, puffadás.
A fiamnál nem tudtam, hogy terhes vagyok, akkor azt hittem, a káposztaleves diéta miatt vagyok rosszul. Aztán jött a pozitív teszt. :-)
Tehát akkor lehet, hogy megint van pocaklakóm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!