11 +6 napos vagyok. Azt hiszem, felfáztam. Állandóan azt érzem, hogy pisilni kell. Holnap megyek dokihoz. Mit fog adni?
Van itthon gyógyszerem még a múltkori felfázásból, de ugye azt nem vehetem be.
Mit csináljak? Nagyon rossz.
Az állandó pisilési inger a terhesség egyik tünete :) Nyomja a baba a hólyagodat. Ameddig nem csíp a pisi, addig nincs szó felfázásról. De ha mégis úgy gondolod, hogy felfáztál, igyál zsúrló teát, ez egy természetes húgyuti fertőtlenítő. Nincs rossz íze, gyógyszertárban és gyógynövény boltban is kapható.
Én 21 hetes vagyok, és szinte állandóan wcre szaladgálok :)van, hogy szinte nem is jön semmi, csak éppen ráfeküdt a babám a hólyagomra :) Mindenképp igyál sokat, figyelj, hogy legyen meg a napi 2 liter, és ne tartsd vissza, ha pisilned kell. Tudom, soknak hangzik, de kell.
Szia!
A gyakori vizelés,lehet "csak" a terhesség következménye a hormonok miatt.Én a 40 hét alatt végig fél óránként jártam wc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!