Már 8 hetes vagyok de abszolút nem m érzem magam terhesnek. Annyi hogy fáradt vagyok, de ez nálam mindig is így volt.
Kezdek aggódni
2019. márc. 14. 10:28
1/9 anonim válasza:
"Terhesnek" én csak az utolsó hetekben éreztem magam, mikor már bálna voltam :)
A fáradtság bőven elég. Enni nem kívánsz többet? Orvosnál voltál?
Ne parázd túl!
2019. márc. 14. 10:29
2/9 anonim válasza:
Akkor még én sem éreztem :) az nem baj, örülj neki, a végére úgyis érezni fogod :)
2019. márc. 14. 10:32
3/9 anonim válasza:
Milyen az a "terhesnek érzem magam"???
Nekem kb 22-24 hét körül kezdett nőni a hasam, akkor "tudatosult", hogy terhes vagyok...
37. hétig dolgoztam pultosként, a focilabda méretű hasamon kívül semmi jele nem volt annak, hogy terhes vagyok.
2019. márc. 14. 10:38
4/9 anonim válasza:
De örültem volna ennek 8 hetesen! Kár, hogy én napi 10-szer hánytam inkább.
2019. márc. 14. 10:42
5/9 anonim válasza:
A várandósság egy teljesen természetes állapot, nem kell mindenkinek átélnie a hattyú halálát közben. Igen, vannak, akik megszenvedik, de nem mindenki. Nekem pl egyikkel sem volt semmilyen tünetem, se az elején, se a végén, vattacukrós felhőn ücsörgős álomterhességeim voltak. Ettől még ugyanolyan anya vagyoj, mint az, aki védzes hányással szenved hetekig. Nem vagyunk egyformák. 😊
2019. márc. 14. 10:48
6/9 anonim válasza:
Háá, örülj neki! A hetedik hét közepéig nekem is ez volt, semmi változás, azóta meg állandóan hányok, 0-24 émelygek, imádkozni kell a víznek is, hogy maradjon lenn... Visszasírom a 'tényleg lakik idebenn valaki?' heteket :D Nincs min aggódnod, a kisember előbb utóbb úgyis jelzi majd, hogy ő a főnök, ha máskor nem, hát majd rúgdos. Húgomnak a kimaradáson kívül tényleg nem volt semmi "tünete" addig, amíg a babája nem lett érzékelhetően mozgékony.
szintén 8. hét
2019. márc. 14. 11:29
7/9 anonim válasza:
Szia. Örülj neki, élvezd ki hogy nincs bajod. Én ma kezdtem a 28.hetet, most már kezdem érezni hogy terhes vagyok. Eddig én sem voltam rosszul, semmi panasz, dolgoztam, egy hete hagytam abba a munkát. Ne parázz, ne kombinálj, ne gondolj rosszra. Nem feltétlenül kell rosszul lenned ahhoz hogy érezd kismama vagy. Szerencsések közzé tartozol. Jo baba várást 😊
2019. márc. 14. 11:49
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, magnyugtató ezt olvasni. Volt egy pár rossz napom, de azóta annyi. Mart azon törtem a fejem hogy veszek még egy tesztet :D
2019. márc. 14. 15:52
9/9 anonim válasza:
Az elején én se éreztem még semmit! Örülj neki és még most élvezd ki. 30. héttől már szenvedek! Feküdni se jó, óránként felkelek és nagy nyöszörgések árán tudok pozíciót váltani. Sok lehetőség nincs. Bal vagy jobb oldalt. Hanyatt fekvés se jó, hason fekvés kivitelezhetetlen. Úgy hogy szenvedhetsz majd a végén még, én már elég terhesnek érzem magam így a 37. héten! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!