15+4 hetes vagyok és pár napja nem érzem a babát, sőt még terhesnek sem érzem magam. Már a 12. hétben tisztán éreztem, hogy mocorog.5. gyermekemet várom tudom miről beszélek. Szerintetek lehet baj vagy csak túl aggódom?
Sajnos nem indult probléma mentesen, mert a 7. hétben erős vérzéssel kerültem kórházba és 9 napot töltöttem bent.Nem volt szívhang és szó volt missed.ab.-ról.
Végül progeszteront kaptam és a 8.héten beindült a kis szivecskéje.Minden rendben volt,de azt a bizonytalanságban töltött 1 hetet senkinek nem kívánom... 12.héten megcsinàltattam a kombinált genetikai vizsgálatot és az eredmény szerint is minden rendben volt.Most nem tudom mi van.A 18.hétre vagyok vissza rendelve a dokihoz,de nem várok addig,max a 16-ig.Addig is csak azért,mert mivel a kórhàzban is majdnem lemondtunk a babáról és mégis rendbe jött,abban bízok,hogy most is az lesz.Nagyon tervezett baba.
Járt már így valak vagy hasonlóképpen?
Normális hozzászólásokat várok!
Szerintem menj el a dokidhoz.
Max elkönyvelnek paramaminak, de a kórelőzményedet nézve érthető.
Ha tényleg az ötödik gyerekedet várod, akkor tudhatnád hogy ekkor mekkora a gyerek, és rengeteg helye van mozogni.
22. hétig egyáltalán nem kell érezni minden nap.
Igen,az 5.
Különbnem nem mondanám,írnám.
Pont ezért aggódom!Az összes többi terhességem probléma mentesen indult,zajlott és fejeződött be.
Ha az 1.lenne,akkor nem aggódnék,mert tudom jól,hogy mikorra lenne várható a mozgás.Minél többedik,annál hamarabb érezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!