Milyen terhesnek lenni egy kisbaba mellett?
Erre nincs egységes válasz.
Ha nyugis, mosolygós a gyerkőc, és a terhesség sem megterhelő ( nem hánysz, fitt vagy) akkor remek.
Viszont ha nyűgösködő, rosszalvó a kicsi, akkor bizony rémálom lehet. Erre még egy hányós, alug tudsz állni, ne adj isten veszélyeztetett terhesség pokoli lehet.
Nekem mindegyik terhességem teljesen eseménytelen volt, gyerekek is, én is egészségesek voltunk, soha nem volt még terhességi tünetem sem. A gyerekek is elég nyugisak voltak, napközben sokat foglalkoztam velük, cserében éjszaka aludtak, mint a bunda.
Öten vannak, a korkülönbségek: 2 év és 8 hónap, 18 hónap, 15 hónap, 17 hónap. Volt, aki azt mondta, nagyobb volt a szerencsém, mint az eszem. :)
En ugy felek, hogy terhes vagyok :((
Parommal nem akarunk masodik gyereket, de megolni sem akarom. Gorcsben van a gyomrom.. 6. hetre megjott, 5 napig tartott, most nem jott meg. Nem tudom, azert-e mert nem rendszeres meg. De nagyon felek :((
Nálunk 3,5 év a korkülönbség, de a feleségem aránytalanul fáradtabb volt a második terhességénél. Egyszerűen azért, mert első terhességénél, amikortól nem dolgozott (kb. 5. hónaptól), onnantól csak magával kellett délelőtt foglalkoznia. Most meg óvoda után ott volt az örökmozgó kisfiam, aki igényelte a foglalkozást, és éjjel sem igazán aludt jól (és mindig csak anyját akarja olyankor, én hiába mentem át hozzá).
Mondjuk a tiéd még jóval kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!