Ti végig szedtétek a terhes vitamint?
Egyaltalan nem szedtem terhes vitamint. Normal meretu babam szuletett.
15 hetig mezei folsavat szedtem. Aztan d vitamint, c vitamint es vasat a vegeig.
Vegig szedtem es szules utan is, amig el nem fogyott. Amugy is szedek multivitamint, szoval egyertelmu volt, hogy terhesseg alatt maradok a terhesvitaminnal.
Egyik gyerekem sem lett hatalmas, hosszuak voltak, az teny, de az nalunk normalis. (3660, 3100 es 3340 grammal szulettek, igaz, mindegyik hamarabb erkezett 1-3 hettel, de ha vegig vittem volna a terhessegeket, akkor is 4 kg koruliek lettek volna elvileg, ami a csaladban szinten atlag koruli).
Végig szedtem a vitamint, és szoptatás alatt is. 2600 gmal született a lányom a 39. Hétre.
Te hízol a vitamintól??? Nem hinném! A baba sem attól hízik
Dehogy lesz nagy baba a vitamintól
Még mindig szedem
8 hós a lányom
3000 gr született
Terhesseg alatt egyaltalan nem voltam hanyos, na de mikor a terhes vitamint elkezdtem szedni (2-t probaltam, probaltam igy is ugy is beszedni), de olyam hanyingert kaptam toluk, hogy en csak d vitamint, vasat es folsavat szedtem.
Nem vagyok hive a terhes vitaminnak amugy se... Nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!