Ti meddig szedtétek a terhes vitamint? És mindennap vagy csak bizonyos időközönként?
Kb. 20. hétig minden nap, utána már csak két naponta. Most 35+6 hetes vagyok, és már csak 4 szem van, de még nem nem tudom, hogy veszek-e még 1 dobozzal. Szintén Femibion.
Mikor a kisfiamat vártam nem szedtem rendszeresen, 2-3 naponta 1 szem.
Szoptatas vegeig, de ahogy abbahagytam, szinte ujra is kezdtem, mert vallalni akartuk a masodik gyereket.
En igy is, ugy is szedek multivitamint kb folyamatosan, semmi veszitenivalom nem volt a terhesvitaminnal.
14. Hétig, amíg orvost nem váltottam. Nem minden nap, mert néha elfelejtettem. Na meg utálom a bogyókat.
Változatosan táplálkoztam. Tökéletesen jól voltam végig, 37. hétig dolgoztam pultosként, és 10/10-es apgarral született a fiam időre.
Nekem a 38. héten fogyott el (Dm vitamin napi 2x) ezért már nem vettem újra.
Viszont utána simán vasat szedtem mivel a szülés és az utána való vérzés miatt fontos ill. felváltva egyik nap ez - másik nap Lactamil már a szoptatás kezdetétől.
Ami fontos hogy magnéziumot és kalciumot csak a 36. hétig ajánlott pl szedni mert nagyben elősegíti a placenta elmeszesedését. :)
Őszinze leszek, gyakran elfelejtem
Szedem a Magnéziumot, a vasat az 1000mg Ca-ot
emellett a femibiont elevitet vagy dm a-z mamát ( mindből van) el szoktam felejteni egyébként felváltva szedem
Omega 3 is csak heti3 szor megy kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!