Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig szedtétek a terhes...

Ti meddig szedtétek a terhes vitamint? És mindennap vagy csak bizonyos időközönként?

Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok és a Femibion 2-t szedem. Eddig minden nap szedtem. Orvosomat elfelejtettem erről megkérdezni, de kíváncsi vagyok, hogy ki meddig és hogy szedte.
2018. máj. 11. 20:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

8-as, igenis megmondja a doki (legalábbis az enyém ilyen jófej) hogy meddig szedjem mindennap és hogy azután milyen időközönként. Előző terhességemnél magától említette hogy x.héttől mondjuk csak 2 naponta szedjem. Már pontosan nem emlékszem a hétre. Nekem is a nagy baba miatt mondta hogy nem kell mindennap szedni.

2018. máj. 11. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

10..

Az orvosod igen maradi...

A baba méretének a vitaminmennyiség a függvénye..

A baba elveszi ami kell..

Neked kesz bajod, ha nem viszel be vitamint ( nem feltetlenül tablettában!)

Régen, amikor gondok voltak az étkezéssel ez még megállta a helyét, hogy, ha nem rendesen evett a kismama kicsi lett a baba..

Genetika..színtiszta genetika, hogy mekkora lesz..

Én szedem a vitamint, magas is vagyok, eszem is rendesen. Normális mennyiséget híztam. A baba mégis kisebb 2 héttel.. A 16. Hét óta ..nem biztos,h. el fogja érni a 3 kg-ot..

( apja 40+2-n 2450g-mal született..)

Nem tudom hányas voltam

2018. máj. 12. 07:43
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
Én nem dicsekednék vele, ha olyan orvoshoz járnék, aki 30 éves nézeteket vall, miszerint a terhesvitaminnak vajmi köze van a baba méreteihez. Ez a sületlenség évek óta megdőlt.
2018. máj. 12. 09:06
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy mennyi es milyen vitamint szedsz egyaltalan nem befolyaaolja a baba mereteit. Ez mar eleg regen nem allja meg a helyet. Jutavitot szedek. Mondhatni minden nap, ritkan elfelejtem bevenni. Plusz melle magnezium, c vitamin, calcium. Megis normalisnak mertek a gyerekemet. Amitol nagy lehet a baba az a cukorbetegseg. 35hkm
2018. máj. 12. 09:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de legfőképpen azokat amelyek kifejezetten a kérdésemre irányultak: Ti meddig szedtétek a terhes vitamint? És mindennap vagy csak bizonyos időközönként?
2018. máj. 12. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:

12 vagyok

Nekem azt mondta, a szoptatás alatt is szedjem ( nem feltétlenül terhesvitamint, de cink, mg, ca, vas legyen)

Mint írtam nem minden nap, mert gyakran elfelejtem, egyèbként minden nap kellene

2018. máj. 12. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!