Ti meddig szedtétek a terhes vitamint? És mindennap vagy csak bizonyos időközönként?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
8-as, igenis megmondja a doki (legalábbis az enyém ilyen jófej) hogy meddig szedjem mindennap és hogy azután milyen időközönként. Előző terhességemnél magától említette hogy x.héttől mondjuk csak 2 naponta szedjem. Már pontosan nem emlékszem a hétre. Nekem is a nagy baba miatt mondta hogy nem kell mindennap szedni.
10..
Az orvosod igen maradi...
A baba méretének a vitaminmennyiség a függvénye..
A baba elveszi ami kell..
Neked kesz bajod, ha nem viszel be vitamint ( nem feltetlenül tablettában!)
Régen, amikor gondok voltak az étkezéssel ez még megállta a helyét, hogy, ha nem rendesen evett a kismama kicsi lett a baba..
Genetika..színtiszta genetika, hogy mekkora lesz..
Én szedem a vitamint, magas is vagyok, eszem is rendesen. Normális mennyiséget híztam. A baba mégis kisebb 2 héttel.. A 16. Hét óta ..nem biztos,h. el fogja érni a 3 kg-ot..
( apja 40+2-n 2450g-mal született..)
Nem tudom hányas voltam
12 vagyok
Nekem azt mondta, a szoptatás alatt is szedjem ( nem feltétlenül terhesvitamint, de cink, mg, ca, vas legyen)
Mint írtam nem minden nap, mert gyakran elfelejtem, egyèbként minden nap kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!