16 hetesen mennyit szedtetek fel?
És aki semmit sem hízik, ő eleve vékony testalkatú is, vagy teltebb? Mert nekem a védőnőm azt mondta, hogy többet fogok hízni, mert vékony vagyok, mot 1 kilóval vagyok több, de a védőnő nem fogja látni a gyarapodást, mert legutóbb pulcsiban és télicipőben mért le, most meg ruhában topánkával fog holnap és sanszos hogy még kevesebbet is fog beírni, mert akkor 49et írt be úgy, hogy 1 kg-t levont, most pedig ha szintén levon akkor 48-at fog mérni, és az reális is, de a legutóbbi nem volt az, mert csak a cipőm lehetett plusz 1 kg plussz a téli öltözet és ebéd után.
Igazából félek, hogy megszól, amiért nem híztam, sőt "fogytam", egyébként vékony vagyok.
Szerintem ne törődj vele, mérd otthon magad te is. Engem is először még nagy pulcsiban, farmerban, téli csizmában mért, következő alkalommal meg már vékony ruhában, fél cipőben voltam. Mindkét alkalommal 1 kg-ot vont le :D nyilván valós adatokat mutatott a mérleg.
Én szoktam mérni magam otthon is, pár hetente, nem az számít, hogy mennyit hízol, van, aki még fogy is a terhesség elején a hányinger, hányás miatt...az orvos úgyis látja, hogy a baba szépen fejlődik és az a lényeg.
22 hetesen mínusz 1-nél tartottam, remélem a végére sem fogok felrobbanni, most 24 hetes vagyok.
Most elég sokról, 86 kg-ról indultam (illetve ez volt az első mérés, 10 hetesen), de az előző 3 terhességem alatt sem szedtem fel sokat (8 és 12 kg között) - akkor 75-80 körüli kg voltak a kezdő súlyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!