Aki fogyott az első timmeszterben annak hogy alakult a sulya?
Figyelt kérdés
Masodik babát varom de az elsonel nem fogytam. 1honap alatt 5kg fogytam es meg most is sokat hányok alig birok enni valamit.2019. márc. 7. 21:27
11/15 anonim válasza:
48 kg-val lettem terhes. Vészes hányós voltam,a 16.hétig hánytam éjjel-nappal,fogytam 10 kilót.Vagyis 16 hetesen,babával a pocakba voltam, 38kg. Aztán megszünt a hányás s utána a végéig 20 kilót szedtem fel,vagyis 58al mentem szülni.
12/15 anonim válasza:
Hany kilo/cm vagy?
En 56/168-cal kezdtem, 1 kilot fogytam (emelyges volt kb. a 14. hetig, de tudtam enni, megis fogytam), es 66 kiloval mentem szulni (ebbol 4,3 volt a gyerek).
13/15 anonim válasza:
6 kg-ot fogytam, és jelenleg mèg 1 kilóval vagyok mínuszban a kezdő súlyomhoz kèpest :)
37+3 hkm
14/15 anonim válasza:
Az első trimeszteri hányás, fogyás gyakorlatilag normális, sok nőt érint, a baba pedig ilyenkor súlyát telintve alig gyarapszik valamit, később, ha, marad a hányás, az már gond, én szülésig hánytam, 60 kg-ról indultam, szülés előtt 58 kg voltam, szülés után 48.
15/15 anonim válasza:
Mindkét fiammal fogytam az első hetekben 4-5kgt, de a terhesség végére az első fiammal összesen 14kgt hiztam a második fiammal 4et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!