Erős puffadás első trimeszterben? Nektek mi használt ellene? Már nagyon kényelmetlen.
Bocsi elore is ha valakinek ez túl durva tèma, de a terhesség már csak ilyen..10 hetes várandós vagyok, de a 9. Hét óta egyre durvábban fel vagyok puffadva, nagyon durván szeles vagyok, egész nap csak pukizok, de hatalmasakat mint kb anno nagyapám miután megevett egy fel tábla szalonnát. Elvileg székrekedés kene hogy legyen az első trimeszterben, de nekem amúgy rendben van az anyagcserém, így nem azért puffadok.
Az a baj hogy elég kellemetlen szituációkban is rám jön, és mivel nem akarom a páromat is elüldözni magam mellől ezért egész éjjel ki járok a mosdóba...
Na de a kérdés, mivel lehet csillapítani, egyáltalán normális ez? Valamikor elmúlik majd?
Köszi előre is a válaszokat.
Nálam is ezvan. 10+6hkm
Hála a páromnál ez nem tabu, így én ki tudom engedni. De nálam társul a székrekedés is. :( remélem hamar elmúlik, próbálok változatosan étkezni, de nem szedek rá semmit sem. Túl élem a napokat :D inkább ez mint a hányás! :)
Nekem az espumissn vált be,terhesen szedhető.:) és persze pukizd ki magad rendesen!;)
Nekem a 2. trimeszter elején múlt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!