Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy már tényleg nem bírom? Annyira szeretném már letenni a pocit, és babázni.

Figyelt kérdés
39,5 hetes vagyok, nagyon dagadok (most már az arcom is, de a vizeletem rendben van), sajognak a térdeim, talpaim, nehézkesnek érzem magam, izzadok, alig alszom, mert mindig pisilnem kell, és állandóan aludnék. Tudom, hogy más is így van ezzel, de pár napja olyan nyűgös vagyok, hogy nem igaz. Állandóan a vécépapírt nézem, nem ment-e el a nyákdugóm, de persze semmi. Az első babámmal nem voltam ilyen anyámasszony katonája, sokkal jobban bírtam. :(
2008. nov. 9. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, az első babámmal én is ugyanígy voltam, ráadásul tovább súlyosbította a helyzetet, hogy azon a nyáron összesen kb. 2 hétig volt meleg (ebből az egyik a terhességem utolsó hete), én pedig "allergiás" vagyok a melegre... Nekem a nyákdugó is lemnet, de csak rá 1 hétre lett baba, persze van akinek el se megy csak mikor már ténylegesen beindult a szülés. Dokid mit mond, mikorra várható??? Amúgy nem érdemes a tünetekkel foglalkozni, ismerek olyat akinek soha egy deka fájása se volt az nst-vizsgálatok során, sőt nem is keményedett, méhszáj sem volt nyitott, hirtelen jött a szülés és nagyon gyorsan lezajlott, 3 gyereket szült az illető, szóval kitartás!!! 35 hetes
2008. nov. 9. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj pihenni. Írod, hogy nem tudsz aludni, szerintem próbáld ki a henger formájú szoptatós párnát. Igaz, hogy nagyon drága, én is sajnaltam rá a pénzt és 38 hetes körül voltam, hogy megvettem, bár vettem volna hamarabb! istenieket alszok rajta még ma is, ha hagynak. Én sem vettem komolyan azt, hogy addig pihenjek amíg lehet, most már ölni tudnék egy olyan éjszakáért, amikor csak pisilni kell felkelni. Persze ha van már babád tudod, hogy mi vár rád... :) Kitartás, már nincs sok vissza! :)
2008. nov. 9. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Most sajnos nem tudok szopis párnát venni, nem telik rá, de megoldom egy raklap párnával. Viszont mindig szakad rólam a víz éjszaka, és van, hogy többször is át kell öltöznöm. Sok a dolgom napközben, anyósoméknál lakunk hatan, és ha nem akarom, hogy megegyen minket a kosz, nekem kell a sarkamra állnom, mert más nem csinálja meg. :(
2008. nov. 9. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is pont így vagyok. 13-ra vagyok kiírva. Napról napra pufibb, és nehézkesebb vagyok. Sajnos semmit nem tehetünk azon kívül, hogy várunk. Kitartás, már csak pár nap!

2008. nov. 9. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is 13-ára vagyok kiírva. :) Akkor dagadjunk... :/ :)
2008. nov. 9. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!