Milyen tüneteitek voltak a terhesség végéig?
Engem kb a 17.héttől érdekelne ki miket élt meg,hol fájt, nyomott e a baba valamit ami miatt fájt ez az..
Mikre számíthatok.
Holnap lesz 19hetes, nekem eddig orrvérzés volt pluszban ami furcsa de már elmúlt. Az alhasamban érzek jobb oldal fájdalmat,ma a gyomorszájamnál és a jobb oldalon.(orvosnál voltam baba okés,elvileg vakbél sincs).
Valakinek hasonló? Vagy akinek terhesség alatt vakbélgyulladása lett hogy zajlott?
Hosszú lett bocsi:)
Most vagyok 23 hetes.
Első 16 hétben vészes hányásom volt,kórházban is voltam vele töbször több napot.Refluxos is vagyok.Utána 1 hónapig teljesen élveztem minden percét aztán elkaptam valami hasmenős vírust.Aztán elkezdtem vérezni mert nincs jó helyen a lepény.Veszelyeztetett lettem.A hátam majd szétmegy,menni alig tudok.Sokszor bekeményedik a hasam,az nagyon kellemetlen. Szóval nekem eléggé nehéz a várandósság ,de a baba jól van szerencsére ezekből semmit sem érez. :)
Persze tudom hogy mindenkinél más de pont ezért is érdekel :)
Én pl egyszer se hánytam.Néha szúrkáltam és olyankor nem tudtam menni amig nem múlt el,plusz orrvérzés de kb ennyi. Most ez az egyoldalú fájdalom zavar :(
A 25 héttől néha keményedett a hasam, szedtem rá magnéziumot és onnantól semmi gond nem volt.
Orrvérzés,elég rendszeresen.Egy hétre kettőre beköltözött a bordáim környékére amire először azt hittem, hogy mellhártyagyulladás :D Az utolsó hónapban viszont éjjel rendszeresen ébredtem vagy 4x mert wc-re kellett menni.Ennyi volt.De a bordafájdalomtól eltekintve könnyű terhességem volt.
Ja akkor rendben akkor leirom nekem eddig hogyan alakul a terhessegem :).
En most vagyok a 29.hetben es nekem kb a 10.heten kezdett jonni a reggeli hanyas persze minden elojel nelkul, olyan mindjart megjon erzesem es gorcseim voltak, irtozatosan erzekenyek es fajosak voltak a melleim is.. Na ezek utan amit nem szivesen ettem meg az azonnal visszajott de szedulesem nem volt sosem. Aztan a reggeli egyszeri hanyas megszunt de sajnos ezt felvaltotta az hogy egesz nap megallas nelkul veszesen hanytam kb 20 percenkent rohantam hanyni es nagyon fajt a fejem is. Ez eltartott kb. a 24-25. hetig sajnos. Azota megszunt a hanyas es marmilyen szagtol valo undor, kivanos nem vagyok csak nagyon ritkan minimalisan de ez csak az elejen jelentkezett akkor sem tulzottan. Most rendben megy a terhessegem bar egy hetig fajt a hatam, parom kimasszirozta es magneziumot is szedtem ra igy most elmult, jelenleg nem kuszkodom semmivel hatha igy is maradna :)
6-os vagyok felejtettem hozzairni hogy rengeteget jarok pisilni, van hogy egymas utan 2x is megyek 5 percen belul, nyom a baba es persze imadja rugdosni.. Illetve alig kapok levegot mert ugy helyezkedik hogy teljesen be van ekelodve a tudomhoz es nyomja folyamatosan de persze ezzel nem tudok mit kezdeni majd abba hagyja :)
Egyebkent nekem is szokott fajdogalni a hasam azt mondta a dokim nyulnak a szalagok tagul a meh es a bor, minden.. Tehat termeszetes. Ha hapcizok akkor van egy erosebb nyilallas nehany percig de kibirhato
Nálam az a baj hogy a jobb oldalon a kismedencében fáj egy ponton...nem tudok sokáig ülni,többnyire csak fekve jó,de így meg a gerincem megy szét(gerincferdülés) vagy jön a savam napi 2 bogyó mellett is.
Voltam sebésznél 2hete elvileg nem vakbél az uh is negatív.Fekvésre javul aztán ha teszek veszek ismét kezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!