Smallkitty kérdése:
14-15 hetes kismamák, hogy vagytok most, milyen tüneteitek vannak?
Figyelt kérdés
Mi ma vagyunk 15 hetesek, hasam fájdogàl többet meg a derekam, vitamint és magnéziumot szedek.2014. okt. 25. 20:37
1/9 anonim válasza:
Nem múlt még el teljesen a hányinger, viszont már van gyomorégés. Egyébként jól vagyok, csütörtökön voltam 14 hetes.
2/9 A kérdező kommentje:
A hànyinger még nekem sem múlt el 14 hetesen, de azóta nem volt. Kitartás!
2014. okt. 25. 20:58
3/9 anonim válasza:
Én most már jobban vagyok. Eddig egy szúrós sün voltam, aki feszült, ideges, rosszul alszik, nincs étvàgya és rosszul van a szagoktól. De most egy tünetem van csak, hogy egy nap 32x pisilek... Ma vagyok 14 hetes.
4/9 anonim válasza:
14+2km. 2.baba. tovabbra is hanyinger, emelyges, du.-ni faradtsag es hatalmas pocak. nem sok idom van magamra a gyerek mellett....amugy minden ok. nekem repulnek a hetek!
5/9 anonim válasza:
4-es vok. ja es szetrobban a mellem :-(
6/9 anonim válasza:
15 hetes vagyok, és szuperül érzem magam :) Elmúlt a hányinger teljesen, és már tudok figyelni rá, hogy egészségesen egyek. Mellfeszülés is elmúlt, viszont az éjszakákat nem alszom végig a pisi-szünetek miatt :)
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor talán mindannyiunknàl kicsit kevesebb lett a tünet ;) nálam viszont ez a hasfájàs nem múlik, ma doki megnézte méhszàjat az mondta minden rendben de uh-t nem nézett :( 4d uh-n gondolkodtok, a közeljövőben?
2014. okt. 27. 22:14
8/9 anonim válasza:
Én is 15-hetes vagyok.Szőrnyű székrekedésem van,gyakran görcsölök is.
Ti nem szoktatok bele zavarodni hogy mikor hány hetesek vagytok?
Tudom még korai :) de mire megszokom már egy héttel idősebb is vagyok.
9/9 anonim válasza:
3-as vagyok: a 16. hétre már bejelentkeztem 4d uh-ra, mert nagyon kíváncsi vagyok.
A dokim soha nem csinál uh vizsgálatot, ezért úgy voltam vele, hogy akkor megnézzük a kicsit 4d-n. :)
Lányommal később voltam babamozizni, a 25. héten, de nála a doki minden hónapban megnézett ultrahanggal, úgyhogy ott nem volt hiányérzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!