13 hetes körüli kismamák! Leírnátok nekem, hogy milyen tüneteitek vannak még?
Figyelt kérdés
Érdekelne még,hogy kinek szokott esetleg a méhe szúrni,vagy esetleg máshol.Mert pl én nagyon érzem,hogy növekszik a méhem,és néha erősen belém nyilall a fájdalom.Meg "érzem" a méhszájamat néha.2012. szept. 7. 16:50
1/7 anonim válasza:
Szokott szurkálni a méhem és én is érzem hogy feszül, nő. A mellem fáj továbbra is. Éjjel fél háromkor arra ébredtem, hogy azonnal kakaós csigát kell ennem:-) Elég nagy már a hasam, mondjuk nekem a 4. terhességem.
2/7 anonim válasza:
Nekem is szokott feszülni a hasam, olyan, mintha egy lufit akarna valaki felfújni benne :D De ez teljesen normális. Mellette a hátam is szokott fájni, és kezdődnek a kívánósságok is sajnos, természetesen nem az egészséges ételeket kívánom, hanem a jó cukros, édes dolgokat... Néha muszáj engedni, és akkor megeszek egy szelet sütit, vagy egy csokit, de próbálom visszafogni magam :)
13 hetes kismama
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
akkor nálatok ilyen áramütés szerű hirtelen nyilallás nincsen? nekem napok óta van..picit megrémít.
2012. szept. 7. 22:29
4/7 anonim válasza:
Nekem van ha hirtelen mozdulok.
5/7 A kérdező kommentje:
és ha csak úgy fekszel pl akkor nem szokott néha erősen nyilallni?
2012. szept. 7. 22:50
6/7 anonim válasza:
De nekem is van! De nekem azt mondták, ez természetes!
7/7 anonim válasza:
Nekem is volt, amikor hanyatt feküdtem, hogy egyszer csak szúrni kezdett. Felültem, és akkor elmúlt. De ilyen menstruációs fájdalmak is voltak, de nem vészesek. A védőnő azt mondta, hogy természetes dolog ez. Azért ha izgulsz, kérdezd meg a védőnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!