Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak nekem furcsa ez a has?

Csak nekem furcsa ez a has?

Figyelt kérdés

Sziasztok,26 hetes kismama vagyok,elég “semmi” hassal. Csak szerintem brutál fura ez,hogy nem látszik kb semmi???

Már volt ilyen kérdésem a 22. hét körül,akkor azt mondták,még ezután jön a növekedés,de sehol semmi.Szerintetek??

Pedig van bent,aki mocorog. :(

[link]

2019. febr. 26. 11:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem szeretnélek megijeszteni. Nagyon sok kismamának alig van hasa, és makk egészséges babát szül, időre. Biztos te is jársz rendszeresen terhesgondozásra, szólnának ha baj van.

Amugy nekem is ilyen volt a hassm, azért mert a súlya sem volt tankönyvi, meg a magzatvíz is viszonylag kevés volt. Nem volt kórosan kevés, de a normál érték alsó részén mozgott. Korababa lett a fiam. De jól van. 34 hétre született. De nem azért mert lapos volt a hasam, hanem azért mert preeclampsia alakult ki nálam.

2019. febr. 26. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonlóan kicsi volt a hasam. Szülés után 4 nappal már lapos hassal távoztam a kórházból. Magas vagyok, vékony.

Kislányom a 38. hétre született, 2800 g-mal. Nem volt egy nagy baba, de én nagyon szigorú gdm-es diétát tartottam.

Nálunk annyi gond volt, hogy a pocakomban már nem nagyon volt helye mozogni és a doki szerint "elfeküdte" a nyakát. Ha a hátára tettem C betűben feküdt. 2x voltunk dévény tornán, azóta semmi baja.

2019. febr. 26. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

2-ik válaszoló vagyok, nekem a barátnöm volt ilyen pici hasu.

A baba habár a 35-ik héten született, de mindegyik gyereke, és 2800grammok voltak, vagy is koruknak megfelelö nagyságú, és telejsen egészségesek, most 6 és 8 évesek és szuperül teljesítenek az iskolában. A fiu most is kisebb a társainál, de a lány kicsit magasabb a koránál...

2019. febr. 26. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Ugyan már, ne aggódj. Ha a baba mérete a terhességi kornak megfelel, ne idegesítsd magad. Szülészeten dolgozom, rengeteg terhest látok, és tényleg nagyon változatos, hogy kinek mekkora pocakja van. Van, akinek már 30 hetesen óriási, valaki meg szinte lapos hassal megy szülni.

Barátnőmnek 40. hétre volt indítása, akkora hasa volt, hogy lazán 32 hetesnek néztem volna. 3500 grammos babája lett:)

2019. febr. 26. 19:12
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a véleményeket,tapasztalatokat.

24 éves vagyok,177 centi, már 61 kiló (58 kg-val kezdtem)

Csináltam egy képet szemből is.

[link]

Nagyon remélem,nem lesz pici,korababa :( eddig minden uh alkalmával csak minimálisan volt kisebb.

2019. febr. 26. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Csodálkozol? :) Még most terhesen se érted el a normál súly alsó határát, ami kb. 65 lenne a magasságodhoz nem terhesen.
2019. febr. 26. 20:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Azért tartom furcsának,mert ismerek egy leányzót,nemrég volt terhes, szinte egymagasak vagyunk, de még sokkal vékonyabb is volt, és ő már 12 hetesen terhesen pocakos volt.:) mondjuk nem lett egy nagy baba.
2019. febr. 26. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!