Csak nekem furcsa ez a has?
Sziasztok,26 hetes kismama vagyok,elég “semmi” hassal. Csak szerintem brutál fura ez,hogy nem látszik kb semmi???
Már volt ilyen kérdésem a 22. hét körül,akkor azt mondták,még ezután jön a növekedés,de sehol semmi.Szerintetek??
Pedig van bent,aki mocorog. :(
Gondolj bele miért is van sok olyan nö aki a szülésig eltudja titkolni a terhességét.
Vagy olyan aki a szülés után 6 héttel a kifuton pózol.
Nekem egy nagyon jó barátnömnek volt pici hasa. A szüléskor is csak egy kisebb labdácska méret volt. 4 héttel késöbb mentem baba látogatóba és egy pici mozgás egy pici diéta nélkül olyan vékony volt, hogy mehetett volna a kifutóra is...
Előről sem egy nagy szám,elég “fiús” alkat vagyok,nem sok csipőm van :(
Drága Utolsó! És normális súllyal született a picike?Nem lett korababa?
Köszönöm válaszaitokat.
Sógornőm pocija volt ilyen. :)
Ő sokat sportolt, feszesek voltak az izmai a hasán is. Magas, vékony.
Szülés előtt se volt óriási hasa, de nagyon szép kismama volt így is. A kisfia 52 centivel, majdnem 4 kilóval született.
hát én örülnék neki, ha nem lenne óriás hasam...főleg most a második terhesség eléggé megviselte a pocakom, csíkos lettem nemkicsit 😢
ha az uh méretek megfelelőek, akkor ne izgulj 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!