Szinte akarmit eszem, atmegy rajtam. Furcsa szinu szeklet?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete tobbet jarok nagywc-zni es azt vettem eszre hogy azon kivul hogy a szekletem allaga hig, elso ranezesre etcsoki szine van, de wcpapiron ilyen zoldes arnyalata van. Most egy par napja szinte akarmit eszek, atmegy rajtam. Eloszor azt hittem hogy valami olyat ettem es azert van ez, kesobb meg azt hittem a kamilla teatol de nem.. mindig probaltam utanpotolni olyan taplalekot amire szuksege lehet a babanak hogy ne legyen baja (tobb-kevesebb sikerrel). holnap megyek orvoshoz, de addig szivesen varom a valaszaitokat.
32hkm
2019. jan. 1. 10:03
1/3 anonim válasza:
valamilyen gyulladás lehet, keresd fel a háziorvosod
2/3 anonim válasza:
Szerintem is háziorvos. Addig meg kipróbálharod, hogy diétázol, főtt krumpli, almakompót, és ha szedsz valami étrendkiegészítőt/vitamint, azt pár napra elhagyod, illetve szedj probiotikumot.
3/3 anonim válasza:
En ugyanennen a cipoben jarok, bar en meg csak 12 hetes vagyok. En holnap megyek orvoshoz, kivancsi vagyok mit mond. Ha te kozben megtudaz vmit ird meg legyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!