Lehet, hogy sikerült és terhes vagyok?
Utolsó menstruációm február 6.án volt.
13.án voltunk együtt a párommal. Kb 15.én volt ovum a naptár szerint, de már 13.ra is közepes esélyt ír a teherbeesésre. FONTOS! ciklusom rövid 21-24 napos.. nagyon max 26.
Pontosan sosem tudom mikor fog megjönni. Ha pénteken(március 1) tesztelek az nem túl korai?
Lehetek várandos?
Tüneteim is vannak bár bebeszélni nem akarom..de 2-3 napja rettentő álmos vagyok, alvás közben kb 4x megyek pisilni, hányingerem van szinte egész nap, továbbá a mai napon(24.én) szex kozben fájt a hasam, ezen felül olykor puffadok is. Kérlek válaszoljatok.
A tünetek nem a 3.-4.hónap körül jönnek elő. Általaban pl a hányás a 3.-4.hónap körül már megszűnik.
Számold ki,h 24 napra kb mikor kéne megjönnie és rá egy-két hétre tesztelj.
Sok mindenki azt hiszi hogy menstruàlciója előtt már terhes tünetei vannak miközben semmi köze nincs hozzá hiszen még be sem ágyazodott ha meg igen akkor sem jellentkeznek a nem várt előtt már 4-5 nappal maximum csak azt akarja hinni mert pár ember megérzi akkor már biztos ő nála is ugyanezek a tünetek. Az állandó pisilési inger is inkább 5 hét után jellentkezik utána meg egyre jobban fokozódik ahogy nő a méh, a puffadás is lehet előjele a terhességnek de ez sem garantált, sem pedig a mellfájdalom és a rosszullétek. Nálam pl csak a puffadás volt de akkor se tudtam hogy terhes vagyok meg a mellfeszűlés és a görcsök, 5. héten kezdőttek a rosszullétek, volt hogy éjszaka arra kelltem hogy szédültem és hányingerem volt, aztán mindig felkeltem arra hogy fájnak a melleim minden fordulásnál azóta melltartót se tudok hordani mert nagyon fájnak.
Mióta probálkoztok hogy ennyire figyeled magad?
Rendben köszönöm szépen! :)
Csak az a probléma hogy nem pontos a ciklusom...a 21 nap szerdan fog letelni, általában 21,22,23 napra jön..azért gondoltam, hogy pénteken tesztelek ha addig nem jött reggeli elsőből.
Nem olyan rég ez a 3. hónap, de már nagyon várjuk és most próbáltam nagyon pozitívan állni hozzá, hogy sikerünk lehet, és már igazán izgulunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!