10 hetes terhes vagyok, eddig egyszer sem hánytam. Ma viszont miután bevettem az utrogestant kb 5 perc elteltével sikerült az elsőt összehoznom. Gyógyszert távozni nem láttam, de lehet, hogy addigra a kapszula héja feloldódott?
Ha tényleg 5 perc után hánytál, a gyógyszer egészen biztosan kijött. Ha az az 5 perc egy-másfél óra volt, akkor nem biztos.
De hívd fel az orvosodat, mi van ilyenkor, a kihagyott utró vetélést okozhat, mert a mesterséges pótlásnál a szervezet úgy érzi, van elég, és még kevesebbet termel.
Tényleg 5 perc volt kb. Alig feküdtem vissza az ágyba már rohantam is. Hát konkrét orvosom még nincs, mert a legutóbbi alkalommal egy "hentesnél" voltam, akihez a továbbiakban nem mennék és legközelebb csak 12 hetesen megyek a genetikaira.
A védőnőt hívtam, ő annyit mondott, hogy egy-egy elfelejtett szemtől sem szokott probléma lenni, ha nem láttam, hogy kijött akkor legfeljebb a következőt ne 8 óra múlva hanem 4 óra múlva vegyem be. Így duplán nem veszem be, de le sem esik annyira a hormon szint, mintha totál kimaradt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!