6hetes terhes vagyok a doki Utrogestant irt fel mivel 1 éve volt vetélésem most pedig 1x véreztem. A leírásban kevesebb a max. Dózis mint amit előírt? Kire hallgassak? Nem lesz sok 3x2 oralisan+3x2 hüvelyi kapszula. Túl lehet adagolni a progesteront?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 17:38
1/4 anonim válasza:
szia. eloszor is gratula a babohoz. masodszor en ugyan duphastont szedtem amire az volt irva hogy max 3 napont en 5ot szedtem, es fekudnom kellett, aztan csokkentettuk az adoagot 4re 3ra 2re 1re es semmi. a 6ik hettol szedtem a 12ig. jol vagyok mar azota. 16hkm
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem 3x3at kellett szednem az utróbol a 12ik hétig.(Lombik babám van).
Én is sokalltam kicsit,de ha egyszer a doki ezt írta fel....
Boldog babavárást:-)
37 hetes km
3/4 anonim válasza:
Nem vagy orálisan VAGY hüvelykapszula formájában kell szedned? Nekem ez nagyon soknak tűnik. Nekem egy 10. heti vetélés és egy méhen kívüli terhesség után is csak 3x2 hüvelykapszulát kellett "szednem".
4/4 A kérdező kommentje:
a kettőt szimultán....a szájon át szedendőt egy másik doki irta fel mikor csak a görcsök miatt mentem és az előző vetélésre való tekintettel irta fel majd mikor vérzés jelentkezett egy másik dokihoz tudtam menni és mondta hogy az orális mellé plussz a hüvely golyókat is nyomjam egyszerre és ne féljek hogy sok mert ilyen esetekben még a 3x3 se sok...én nem bánom ha csak nem túladagolható...amúgy azóta semmi vér és semmi görcs csak az iszonyatos gyomorsav ami majd megöl attól tartok kilukad a gyomrom de ez már más téma
2010. máj. 2. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!