At Utrogestan kapszula nem árt a babának, ha heteken át szedem?
Sárgatest hormont tartalmaz ami kell a babónak a 12-13. hétig mert utána ez a hormon úgy is lebomlik. Ez a kis babának teljesen jó nekem is ezt írták fel.
Gratula.
szia
nekem is kellett szednem a legelején, mert barnáztam kicsit. Én naponta 3x2 szedtem, kb a 13-14 hétig, de hálaistenek használt, most vagyunk 28 hetesek.
gratula a kicsihez és szedd nyugodtan
A terhességem 6. hetében, pont aznap, hogy hivatalosan is megállapította a doki elkezdtem otthon vérezni.
Úristen! , hogy megijedtem, hogy elmegy a baba.
Rohantam vissza, abban a hitben, hogy elvetélek. Azonnal UH. Diagnózis: fenyegető vetélés. UTROGESTAN-t kaptam a 12. hétig szedtem. Most hat hónapos a kisfiam.
szedd nyugodtam kiváló terhességmegtartó hatása van a hormonnak.
Én az 5. héttől véreztem a 12. hétig kellett használnom az utrogestan hüvelykapszulát.Nagyon jó volt, a vérzést megszűntette.Miután már nem szedhettem újra vérezni kezdtem, de nincs baja a babónak:))
17 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!