Használtatok kötős cipőt a terhesség utolsó 3 hónapjában, ha igen hogyan sikerült bekötnötök, mennyire bonyolult?
Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 21:12
1/21 anonim válasza:
A legvégén már sehogy, a férjem kötötte:)
2/21 anonim válasza:
Használtam mindkét terhességem alatt, semennyire nem bonyolult, nem 6-os ikrekkel voltam várandós, hogy ne tudtam volna elérni a lábam :D
3/21 anonim válasza:
Én simán le tudok hajolni még egy sportcipőt felvenni és bekötni. Mondjuk ha térdig érő csizmát kéne befűznöm akkor leülnék és egyik lábam a másik térdére rakva kötném.
35+5 hkm
5/21 anonim válasza:
Ikreket vartam, 142cm-es haskorfogattal. Osszel szultem. Nana hogy apuka adta ram:D
6/21 anonim válasza:
Igen, kb csak a fűzős cipő jött a lábamra.
Felemeltem valamire a lábam és úgy kötöttem be. Vagy a férjem😍
7/21 anonim válasza:
Nem, mert csak a papucs jött fel.
8/21 anonim válasza:
A természet csodálatos. A terhesség előrehaladtával a csípőízületeim szépen kilazultak. Így ülő helyzetben simán tudtam akkorát terpeszteni, hogy a pocakom elférjen a két combom között, ha lehajolok. De határozottan egyszerűbb a belebújós cipő.
9/21 anonim válasza:
Ülve kötöttem többnyire, a pocakom elfért a lábaim között. Nagy levegőt vettem előtte mindig mert lehajolva alig kaptam levegőt. :D
10/21 anonim válasza:
:D jaj tényleg #9! A nagy levegőt el is felejtettem már! De nem szabad túl nagy levegőt venni, mert akkor megint nem tudsz lehajolni. (Utólag milyen jót derülök rajta. Akkor nagyon nem éreztem viccesnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!