Használtatok kötős cipőt a terhesség utolsó 3 hónapjában, ha igen hogyan sikerült bekötnötök, mennyire bonyolult?
Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 21:12
11/21 anonim válasza:
Bekötve hagyom az edzőcipőt és van egy nagyon hosszú cipőkanál, azzal veszem fel.
12/21 anonim válasza:
Használtam, be tudtam kötni, de úgy ziháltam utána, mint aki lefutotta a maratont :D
13/21 anonim válasza:
A fiam szeptemberben szültem így az utolsó 3 hónapban csak papucsot, szandált hordtam, a lányomat júniusban, vele még hordtam cipőt, de elég necces volt felvenni, inkább balerinát vagy slipet, mert abba csak bedugtam a lábam, de volt alkalom, hogy edzőcipőt húztam, akkor ülve az egyik térdemre tettem a másik lábam és valahogy úgy kínlódtam magamra. Utoljára 36 hetesen volt rajtam cipő, szerencsére a végére itt is elég volt a szandál, nem is tudom, hogy vettem volna fel.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Azért is kérdeztem,mert tegnap vettem egy fűzős cipőt aztán arra gondoltam hogy basszus, jobb lett volna bebújós, viszont azokból alig van választék. Lehet jobb lett volna. :(
2018. szept. 4. 10:23
15/21 anonim válasza:
Bekotni meg csak bekotnem de nem jon fel a labamra csak a papucs 😂
16/21 A kérdező kommentje:
Papucsban majd télen sajna nem tudok kimenni az utcára. Ráadásul ha majd rámjön a hirtelen nyomófájdalom nem tudom hogy veszem majd fel a cipőt ha nincs otthon senki.
2018. szept. 4. 11:56
17/21 A kérdező kommentje:
November végére vagyok kiírva.
2018. szept. 4. 11:56
18/21 anonim válasza:
Én úgy használtam a sport cipőm, hogy be volt kötve, de lazán. Így állva, Ikeás hosszú cipőkanállal léptem bele, sose kellett füzögetnem. :)
19/21 anonim válasza:
Balerina cipo esetleg?
En oktober 1re vagyok kiirva de siman papucsozok hidegben is bar nekem nagyon vizesedik a labam :)
20/21 anonim válasza:
Vannak azok a kis gumik,amiket a cipőfűző helyére kell berakni,és akkor nem kell kötögetni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!