Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális, hogy kerek...

Az normális, hogy kerek 7hetesen csak petezsákot lâtott az orvos?

Figyelt kérdés

Ma voltam úgymond 0.-ik vizsgálaton. Az orvos megnëzett, csak petezsákot látott embriót azt mondta hogy még nem. Ezenkívül azt, hogy elvileg Minden rendben van, semmi mâst. 3hét múlva hívott vissza. De én Akkorde tudok nyugton maradni. A "nagykönyv" szerint 7hetes ma. De nem látni. A pontos fogantatást nem tudom.

Szerintetek ez normális? Nyugtassatok meg légyszi :(

2019. febr. 21. 12:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És 7-es,nálad Minden rendben volt?
2019. febr. 21. 13:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Elso terhessegben nekem 7h3n lett barmi is. Szivhang csak jo 8hetesen. Aztan kesobb kiderult h kesobb fogant kozel 2hettel

Most masodik terhessegnel 7h3n szivhang is volt, tehat barmi lehet foleg szabalytalan ciklusban.

2019. febr. 21. 13:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Hm nekem 5 heten mar latszodott az embrio, 6 hetesen mar szivhang is volt.

Menj el egy magan dokihoz hatha jobb uh gepen latni fogjak. Sztem a 8.hetig meg barmi lehet, ha akkor se latszodik akkor sztem nem sok esely van de szurkolok neked nagyon

2019. febr. 21. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, én is így voltam. A nagykönyve szerinti 6. héten mentem először nőgyógyászhoz, csak petezsákot látott. Később fogant, nem félidőkor. Nincs miért aggódnod, néhány hét múlva visszamész akkor már lehet látni az embriót is. Engem is néhány hét múlva hívott vissza és akkor már látszott a petezsákban az embrió :) azóta másfél éves nagy legény :)
2019. febr. 21. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha a doki nem aggódott, te se aggódj!

A 4d-s központokban csinálnak (legalábbis Bpn biztosan) korai terhességmegállapítást, 5000 ft körül. Ez tényleg annyi, hogy megnézi uhuval, hgoy van-e baba, jó helyen van-e, és egy fotó. Ennyi, de a lényeget megtudod.

Hajrá! :)

2019. febr. 21. 15:22
 16/17 anonim ***** válasza:
4d-n sem fognak többet mondani, maga az uh része ugyan az nem lát többet. Én 6hét 4 naposn mentem de nem volt még semmi felritkulás sejthető. Majd 2 napra rá már petezsák. Egy hétre rá embrió szívműködéssel. Másfél héttel kisebb azóta is...
2019. febr. 21. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:

#7es vagyok

A terhességem végig probléma mentes volt :) elején volt kis progi hiány, de gyógyszerrel kezelve volt.

Annyi volt a baj, hogy mindenhol az utolsó mensi dátumát kérték és el voltak hülve hogy dehát két héttel kisebb, hogy lehet ez, de előnye meg az volt hogy még alaposabban megvizsgálták a picurt :)

Védőnőnek se sikerült ezt megjegyezni, és minden alkalommal el kellett magyaráznom az egészet.. pedig nem olyan ritka jelenség ez :D

Mensi szerint november 18-ra voltam kiírva, méret alapján december 9-re

Végül november 27-én született meg.

2019. febr. 21. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!