Az normális, hogy kerek 7hetesen csak petezsákot lâtott az orvos?
Ma voltam úgymond 0.-ik vizsgálaton. Az orvos megnëzett, csak petezsákot látott embriót azt mondta hogy még nem. Ezenkívül azt, hogy elvileg Minden rendben van, semmi mâst. 3hét múlva hívott vissza. De én Akkorde tudok nyugton maradni. A "nagykönyv" szerint 7hetes ma. De nem látni. A pontos fogantatást nem tudom.
Szerintetek ez normális? Nyugtassatok meg légyszi :(
Elso terhessegben nekem 7h3n lett barmi is. Szivhang csak jo 8hetesen. Aztan kesobb kiderult h kesobb fogant kozel 2hettel
Most masodik terhessegnel 7h3n szivhang is volt, tehat barmi lehet foleg szabalytalan ciklusban.
Hm nekem 5 heten mar latszodott az embrio, 6 hetesen mar szivhang is volt.
Menj el egy magan dokihoz hatha jobb uh gepen latni fogjak. Sztem a 8.hetig meg barmi lehet, ha akkor se latszodik akkor sztem nem sok esely van de szurkolok neked nagyon
Szia!
Szerintem ha a doki nem aggódott, te se aggódj!
A 4d-s központokban csinálnak (legalábbis Bpn biztosan) korai terhességmegállapítást, 5000 ft körül. Ez tényleg annyi, hogy megnézi uhuval, hgoy van-e baba, jó helyen van-e, és egy fotó. Ennyi, de a lényeget megtudod.
Hajrá! :)
#7es vagyok
A terhességem végig probléma mentes volt :) elején volt kis progi hiány, de gyógyszerrel kezelve volt.
Annyi volt a baj, hogy mindenhol az utolsó mensi dátumát kérték és el voltak hülve hogy dehát két héttel kisebb, hogy lehet ez, de előnye meg az volt hogy még alaposabban megvizsgálták a picurt :)
Védőnőnek se sikerült ezt megjegyezni, és minden alkalommal el kellett magyaráznom az egészet.. pedig nem olyan ritka jelenség ez :D
Mensi szerint november 18-ra voltam kiírva, méret alapján december 9-re
Végül november 27-én született meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!