11 hetes bagyok és mindent ki hányok kivéve a gyümölcsöt. Mit tegyek? Az orvos semmit nem ad szerinte ez normális. Nekem már annyira fáj a gyomrom, bordám alatt.
Teljesen normalis.
Sot, az is , ha 9 honapig hanysz.
Olvass utana a neten mik vannak erre, pl gyomber.
Nem nagyon tudnak mit adni. Ha valaki nagyon rosszul van és kiszáradás fenyegeti, akkor tudnak infúziót adni, de ennyi... Ez nehéz, de gondolj arra, hogy a nehezén pár héten belül túl leszel. Én is nagyon hányós voltam. Volt pár kemény napom is, amikor pár korty víz se maradt bennem. Utólag hülye voltam, akkor már kórházba kellett volna mennem, csak ezt ott akkor nem tudtam megítélni. Szerencsére spontán túllendültem a holtponton. Nekem 12. hét körül kezdett fokozatosan jobb lenni. Utoljára 17. hetesen dobtam ki a taccsot, de előtte már hetek óta nem. Most 20 hetes vagyok és néha érzek még enyhe hányinger, de már közelében sincs a hányásnak. Talán lassan teljesen elmúlik. Így értem, hogy nagyon fokozatos a javulás.
Nem gond, ha csak gyümölcsöt eszel. Edd azt ami jól esik! Pár kg. fogyás se feltétlen baj. A folyadékpótlásra figyelj és a kismama vitamint próbáld bent tartani. Nekem mondták, hogy egyek magne B6-ot, akár 5-6 db-ot is, mert hányás csillapító és nem lehet túladagolni. Én nem éreztem, hogy segítene, de esetleg kipróbálhatod. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!