Elméletileg a menstruációm szerint 7 hetes terhes vagyok (okt.29. ) De ma uh-n 4 heteset mondott az orvos és csak 8mm-es petezsák látható. Később fogant volna? Normális a 8mm?
Figyelt kérdés
4 hét múlva kell kontrollra mennem.2017. dec. 21. 16:41
3/8 A kérdező kommentje:
Laborban volt a teszt lassan ket hete
2017. dec. 21. 20:16
4/8 anonim válasza:
Tehát nagyon sokkal később nem foganhatott, esetleg egy héttel, nagyon max másféllel. Ne legyen igazam, de szerintem szikhólyagnak minimum akkor is lennie kellene már de nagy eséllyel embriónak is, sajnálom!
5/8 anonim válasza:
Pont ugyanígy jártam, mint te csak nekem 11 mm petezsak volt 7 hetesen. Sajnos ilyenkor már kell legyen embrió de ha később fogant akkor is legalább szikholyag. Sajnálom!
6/8 anonim válasza:
Ez csak úgy lehetséges, ha pont az október 29-ei menstruáció után a következő vérzés előtt estél teherbe, de nem tudom, hogy ilyen létezik-e, mert akkor kb 24-28 napra lett volna peteérésed! A legjobbakat kívánom! Írj majd ha van kedved mi lett Veletek!
7/8 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta terhesseg biztosan van. De nagyon rendszertelen a menstruaciom olyan 35-40 naposak.
2017. dec. 22. 21:34
8/8 bacsobrigi válasza:
Az orvosok a szabályos 28 napos ciklussal számolnak. Ha a tied akár 40 napos is lehet, akkor kb 2 hetet számolj le. Az alapján inkább 5 hetesnek tippellek.
Nekem is hosszabb a ciklusom pár nappal és úgy számoltam ki magamnak a 8 hetet. Akkor mentem először ultrahangra.
Kicsit azért sokallom, hogy 4 hét múlva menj vissza kontrollra, egy örökkévalóságnak tűnik, de minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!