Normális hogy ilyen érzékeny vagyok? Más is van így?
23+5 hetes vagyok, ma voltam fogászaton.Hát a doki nem volt a legkedvesebb, de lehet csak rossz napja volt...mondta, hogy van egy lyuk, amit be kell tömni, de kértem másik időpontot, mert nem akartam, hogy adjon fájdalomcsillapítót.
kérdeztem tőle mekkora a lyuk, azt mondta nem tudja, nincs röntgen szeme.Mondtam neki, hogy csak azért mert volt már felületi lyukam, tömésem amihez nem kellett lidokain, kérdeztem, árthat-e.Erre azt kérdezte kapok-e epidurált majd a szülésnél, mondtam nem tervezem, erre az orra alatt megjegyezte, hogy pedig lehet jó lenne, amúgy meg az is lidokain, az sem árt a babának.Mondtam oké, de most nem úgy készültem.Erre mondta hogy nem kell úgy félni....
kiléptem az ajtón és úgy elsírtam magam...normál esetben ilyentől nem sírok, de most úgy felzaklatott a dolog...
nem hisztizek, ha sírok, akkor úgy hogy ne lássa senki...csak néha nem bírom visszatartani.
De mind1, azt hittem fel lehet tenni akármilyen kérdést, de akit idegesítek, attól bocsánatot kérek...de nem muszáj elolvasni amúgy...
És szerintem is lehet olyan hogy a hormonok miatt elsírja valaki magát, csak kíváncsi voltam, hogy vannak-e még rajtam kívül ilyenek...
köszi szépen, nagyon rendes vagy:)))
tényleg néha jól esik, ha hall az ember vigasztaló szavakat "sorstársaktól":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!