Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dohányzás okozhat vetélést?...

A dohányzás okozhat vetélést? Ti mikor tettétek le? (most ne azok írjanak légyszi, akik egyböl lerakták miután megtudták hogy várandósak, hanem akik fokozatosan) meddíg és mennyit dohányoztatok? Minden rendben volt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 7hetes leszek lassan, és nagyon aggódok hogy vagy baj lesz, vagy beteg lesz, vagy meg Sem marad. És utálom magam emiatt. Illetve próbálok kevesebbet dohányozni, pozitív tesz óta 8nap telt El, elsö két napban elszívtam pár szálat, aztán semmit, de Pl tegnap, és ma elszívtam egy-egy szálat, szorulás miatt, nekem semmi más nem használ csak reggel gyenge kávé, fél/egy szál cigi, és megteszi a hatást. Kérlek ne ítéljetek El, így is elég rosszul érzem magam emiatt. :(
2019. febr. 18. 12:40
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Miért vetéltél el?

Egyébként én azóta nem gyújtottam rá. Lassan egy hónapja.

2019. márc. 6. 13:58
 32/38 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, gratulálok!

A nehezén túl vagy már, az első 2 hét a brutális.

Ha eddig kibírtad, ki fogod végig!

Maradj továbbra is iylen erős! Kitartás!

2019. márc. 6. 14:03
 33/38 anonim ***** válasza:
A 30. vagyok.Spontán vetélés volt, nem lehet tudni az okát.
2019. márc. 6. 14:05
 34/38 anonim ***** válasza:
És nagyon örülök, hogy nem gyujtottál rá :)
2019. márc. 6. 14:07
 35/38 A kérdező kommentje:

Sajnálom 33-as. De ne szomorkodj, biztos lesz még babátok!

Köszönöm mindenkinek!

Sokat segített ez a beszélgetés is, mivel nincs kivel beszélgetnem nagyon sajnos.

Azóta megérkeztek a rosszullétekkel is, 7hetes vagyok.

Nem is kívánom már a cigit.

❤️

2019. márc. 6. 14:18
 36/38 anonim ***** válasza:
Annyira jó ezt hallani, nagyon büszke lehetsz magadra 😊!!! További jó egészséget nektek!
2019. márc. 6. 19:30
 37/38 A kérdező kommentje:
Nektek is😘
2019. márc. 6. 19:40
 38/38 anonim ***** válasza:
végül leteted a cigit?
2021. aug. 19. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!