A dohányzás okozhat vetélést? Ti mikor tettétek le? (most ne azok írjanak légyszi, akik egyböl lerakták miután megtudták hogy várandósak, hanem akik fokozatosan) meddíg és mennyit dohányoztatok? Minden rendben volt?
Én nemdohányzó kismamaként egy idegroncs voltam, 3 hetet a pszichiátrián töltöttem magnézium ínjekciókkal, mert mást nem kaphattam, anyám vitetett be mentő el, úgy összevesztem vele... Miután lecsengtek a hormonok miatti hangulat ingadozások, illetve szoptatás után rászoktam a cigarettára (nem emiatt), a nagyjelenetek is elmaradtak részemről, több családi vitát, és két szakítást is átvészleltem dühöngés és depresszió nélkül.
Most nem magamtól, kifejezetten orvosi utasításra szedek napi 2000 mg! magnéziumot, levendulás tusfürdőt használok, mert a nyugtató hatású gyógynövények közül azt az egyet tolerálom, sokat sétálok (napi egy-másfél órát kb esténként, túlzásba azért nem viszem (ez egyébként nálam szokás, két éve esténként 2-3 órákat sétáltam)), olykor olvasok, vagy megiszok péntek vagy épp szombat este 1-2 üdítőt a barátaimmal, és a fr%ncba, próbálom letenni a bagót, most az átlag napi adagom felénél/harmadánál járok egy bő hónap után, igen, nem vagyok tökéletes, kicsit önző is vagyok, de kiver a víz, ha egy turbómami oda böfögi, hogy az ilyen ne vállaljon gyereket, szerencsére nem ők döntik el!
Te hány hetes vagy?
Köszönöm mindenkinek, meg annak is aki ideböfögte"hogy én biza úgyse fogok törödni a gyerekemmel"neg stb.
Erös leszek,és nem gyújtok rá.
Szeretlek titeket ❤️
Sok boldogsagot nektek is es a tobbieknek is. Azota nem gyujtottam rá. Próbálok Erös maradni
❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!