Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dohányzás okozhat vetélést?...

A dohányzás okozhat vetélést? Ti mikor tettétek le? (most ne azok írjanak légyszi, akik egyböl lerakták miután megtudták hogy várandósak, hanem akik fokozatosan) meddíg és mennyit dohányoztatok? Minden rendben volt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 7hetes leszek lassan, és nagyon aggódok hogy vagy baj lesz, vagy beteg lesz, vagy meg Sem marad. És utálom magam emiatt. Illetve próbálok kevesebbet dohányozni, pozitív tesz óta 8nap telt El, elsö két napban elszívtam pár szálat, aztán semmit, de Pl tegnap, és ma elszívtam egy-egy szálat, szorulás miatt, nekem semmi más nem használ csak reggel gyenge kávé, fél/egy szál cigi, és megteszi a hatást. Kérlek ne ítéljetek El, így is elég rosszul érzem magam emiatt. :(
2019. febr. 18. 12:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, lényeg a lényeg, azzal a pár szállal nem csináltál még bajt, ne parázz, viszont tedd le és keress más alternatívát azokra a dolgokra ami miatt szívtad. A kockázatok nagyjából elhangzottak. Gondolj a kicsire, vigyázz rá, de ami elmúlt, amiatt márabból a két szálból baj nem lesz, ha bármi ne adja isten lenne, biztosan nem amiatt, de ne legyen, jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! Viszont most légy erős, mert mindenképpen jobb letenni a bagót, mint kockáztatni.
2019. febr. 18. 20:05
 22/38 A kérdező kommentje:
Az leszek koszonom
2019. febr. 18. 20:12
 23/38 anonim ***** válasza:
62%

Én nemdohányzó kismamaként egy idegroncs voltam, 3 hetet a pszichiátrián töltöttem magnézium ínjekciókkal, mert mást nem kaphattam, anyám vitetett be mentő el, úgy összevesztem vele... Miután lecsengtek a hormonok miatti hangulat ingadozások, illetve szoptatás után rászoktam a cigarettára (nem emiatt), a nagyjelenetek is elmaradtak részemről, több családi vitát, és két szakítást is átvészleltem dühöngés és depresszió nélkül.

Most nem magamtól, kifejezetten orvosi utasításra szedek napi 2000 mg! magnéziumot, levendulás tusfürdőt használok, mert a nyugtató hatású gyógynövények közül azt az egyet tolerálom, sokat sétálok (napi egy-másfél órát kb esténként, túlzásba azért nem viszem (ez egyébként nálam szokás, két éve esténként 2-3 órákat sétáltam)), olykor olvasok, vagy megiszok péntek vagy épp szombat este 1-2 üdítőt a barátaimmal, és a fr%ncba, próbálom letenni a bagót, most az átlag napi adagom felénél/harmadánál járok egy bő hónap után, igen, nem vagyok tökéletes, kicsit önző is vagyok, de kiver a víz, ha egy turbómami oda böfögi, hogy az ilyen ne vállaljon gyereket, szerencsére nem ők döntik el!

2019. febr. 18. 20:26
 24/38 anonim ***** válasza:
❤️
2019. febr. 18. 20:27
 25/38 A kérdező kommentje:

Te hány hetes vagy?

Köszönöm mindenkinek, meg annak is aki ideböfögte"hogy én biza úgyse fogok törödni a gyerekemmel"neg stb.

Erös leszek,és nem gyújtok rá.

Szeretlek titeket ❤️

2019. febr. 18. 20:38
 26/38 anonim ***** válasza:
46%
Én 10,és az 5-ik héttől tudom, hogy babát várok, durva átlag szerint 14-15 szálról most tartok 5-8 szálnál, 8 csak azt hiszem 3x volt (na jó, egyetlen egyszer 10 is), de mikor sikerült, 12 nap volt ez nulla is, illetve tervezem, hogy a 12-ik hétre ez maximálisan legyen 3-4, majd 1-2, és április-május tájékára már ha lehet egy sem. Persze ha lehet, legyen ez hamarabb, de ezeket a maximális határidőket szabtam magamnak, illetve nem bagózni ahányszor csak sikerül. Ha 💩 anya vagyok ettől, akkor hát az vagyok! Ha tudsz, te legyél még nálam is erősebb, és dobd el mihamarabb, de ne a sárdobálókért, hanem a babáért és magadért! Illetve jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek! 💖
2019. febr. 18. 20:55
 27/38 A kérdező kommentje:

Sok boldogsagot nektek is es a tobbieknek is. Azota nem gyujtottam rá. Próbálok Erös maradni

❤️

2019. febr. 18. 21:51
 28/38 Vicky92 ***** válasza:
55%
Én a saját anyámat elítelem azért mert dohányzott velem amikor terhes volt. Elöregedett a méhlepény, 1kg-t gogytam a méhében születésem előtti héten, bepiszkítottam a magzatvízbe ami szülésnél derült ki ( ha később veszik észre ma nem élek vszínű) normál időben születtem mégis vittek a koraszülött osztályra. Most 14+3 hetes várandós vagyok és elkepzelhetetlennek tartom hogy bármivel is mérgezzem a SAJÁT gyerekem ,illetve kockáztassam az életet! Mélységesen elítelem az összes embert...undorító!
2019. febr. 18. 22:21
 29/38 anonim ***** válasza:
Azóta nem gyújtottál rá? Szuper vagy és nagyon erős!!! Így tovább! ;)
2019. febr. 19. 09:23
 30/38 anonim ***** válasza:
Kedves anyuka. Szurkolok, hogy le tudd tenni a cigit. Próbáld a gyereked egézségét a szemed elött tartani. Nekem sajnos anyukám mind 2 terhességét veünk végig cigizte. Nővéremmel mind2 egézségesek vagyunk. És édesanyám jobban szeret a saját életénél is abban biztos vagyok! Én party dohányos voltam, de már ahogy terveztük a babát nem gyujtottam rá többször. És sajnos elvetéltem. Isten óvjon meg mindenkit attól az érzéstől. Teljesen összeomlottam. Nem kívánom ezt senkinek.
2019. márc. 6. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!