Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13/4 napos terhesen bárányhiml...

13/4 napos terhesen bárányhimlős lettem . Már 3. napja tart.14 hétig nagy a kockázat, hogy magzat karosodik. Valaki járt mar hasonló cipőben ennyi idős vagy kisebb terhességgel? Osszd meg velem a történetedet kérlek. 😢

Figyelt kérdés

2019. febr. 14. 16:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hol kaphattam el . Nem jutott tudomasomra , hogy érintkeztem vagy egy légtérben lettem volna bárányhimlős szemèllyel. Rám is genetikai vizsgálat vár de azt mondták , hogy az nem mutat ki minden elváltozást pl idegrendszeri vagy hallas , látás , ami emiatt kialakulhat ha megfertőződött a magzat .
2019. febr. 14. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaj szegénykém, nagyon drukkolok nektek.
2019. febr. 14. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Én úgy olvastam, hogy ha valaki nem volt bárányhimlős annak ajánlott még baba előtt beoltatnia magát és oltás után egy hónapig vigyázni, hogy ne legyen baba.Elvileg a bárányhimlőt kétszer is el lehet kapni.Egy kolléganőm gyerekként is volt és terhesen is elkapta a nagyobbik gyerekétől.Náluk nem lett gond,teljesen egészséges minden értelemben, már ő is 6 éves.

De baccus nagyon sajnállak benneteket..Kívánom ,hogy minden rendben legyen.

2019. febr. 14. 21:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia. Én 5 hetesen a kéz láb száj betegséget kaptam el nyáron, na az is legalább olyan durva mint a himlő. Féltem én is rendesen, féltem a vetéléstől is. Most 31 h terhes vagyok, eddi minden rendben úgy néz ki. Ne félj, minden rendben lesz!
2019. febr. 14. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

10. vagyok.

Sajnos a kiütések megjelenése előtt fertőz, bárhonnan jöhetett.

Nekem azt mondták akkor, hogy ha alaki elváltozás nincs, akkor nagy valószínűséggel nem ment át a placentán. Nagyon izgultam az uh előtt, de amikor nem találtak hibát, akkor kezdtem hinni-tudni, hogy egyáltalán nincs baj.

Ne olvasgass többet, ha meg tudod állni. Ne nézz meg képeket a betegségről! Ne mozogj sokat, amíg tart az akut szaka a betegségnek. Képzeld el a lepényt, ahogy lepattannak róla a vírusok. Imádkozz, ha hívő vagy.

Ha nem mutat semmit az uh, próbáld meg nem átrettegni a terhességedet!

Bízzál, minden rendben lesz!

Az előző válaszom nyilván haszontalan volt a pontozásból ítélve. Vajon melyik része nem tetszett a lepontozónak?

2019. febr. 14. 23:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , jó hallani pozitív dolgokat. Bízom benne , minden rendben lesz s próbálok megnyugodni. Az internetet meg nem olvasom tovább, tényleg felesleges rémisztgetni magam.
2019. febr. 15. 02:29
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is báranyhimlős lett anyukám, mikor terhes volt velem. Nem lett semmi, gond, problémamentes volt a terhessége. Sőt, még annyi plusszal is járt, hogy én nem kaptam el soha a bárányhimlőt, volt, hogy az oviban én maradtam egyedül a csoportban. Később vigyáztam egy báranyhimlős kislányra, az ölemben aludt, és még akkor sem lett bajom, úgyhogy valószínűleg immunis lettem rá. Nem lesz semmi baja a babának, nyugi! Lehet, hogy még jól is jár vele :)
2019. febr. 22. 09:58
 18/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi lett vegül?
2022. dec. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!