Volt valaki hasonló helyzetben?
második baba!24.héten jó lett a cukorterhelésem
most 32 hetes vagyok és védőnő vizelet vizsgálatnál(tesztcsík)cukrot észlelt... és teljesen beparáztatott :/ elsőnél semmi problémám nem volt
most ez mitől lehet? Nőgyógyászom pont szabadságon van, de azért a háziorvostól holnap kérek egy vizelet beutalót a biztonság kedvéért,hogy tényleg van-e benne glükóz
teljesen kivagyok :(
éhgyomori: 4,6
120 perces: 6,6
doki és védőnő mondta még akkor,hogy ez jó eredmény
Nem teljesen, bár a három pontos (van a 60. percben is vérvétel) sokkal jobb lett volna.
A lényeg, hogy nem csak a tartományt kell nézni, hogy a határérték alatt legyen, hanem a három eredménynek egy fordított V alakú görbét kellene kiadni, pl. 0 perces 4.6, 60 perces 6.2, 120 perces 4.7, ÉS az a lényeg, hogy a kezdő (0 perces) eredményt közelítse meg erősen a befejező (120 perces) érték. Neked ez a kettő nem közelít, nem esett vissza a cukrod két óra alatt, ezért kellett volna két héttel később egy vércukor félprofil, aminél két-két óránként nézik az eredményt. Az én orvosom úgy magyarázta, hogy ha nagyon magasan van a kezdőértékez képest a 120 perces, az azért nem jó, mert nem tudhatjuk meddig ugrik meg, "száll el" a cukrunk és hogy mikor esik vissza a kezdeti fázisba. Sokan ezt figyelmen kívül hagyják, ahogy nálad is. :(
6.6 azert nm jo eredneny, van ahol 7-tol mar dietat irnak elo.
Terheles alatt ittal vizet? Mozogtal?
fiamnál is így jött ki azérték, és vele nem volt semmi bajom
vizeletem többi eredményem is jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!