Gond lehet ha nem hízok a terhesség ideje alatt? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Hízni nem kell a terhesség alatt, amíg a gyerek normálisan feljödik. (A védönö szava nem jelenet semmit, az orvos aki érdekes)
Viszont a vérnyomásod rettentö alacsony, ehhez mit szól az orvosod? Ugyanis ez sokkal problémásabb lehet a babára nézve is.
A toxemia jele nem a kevés hízás hanem a hirtelen hízás vizesedés !
Egyèbkent szerintem se túl jo ha eszel es mégsem hizol , illetve a vérnyomásod is alacsony , ha rossz a közérzeted akkor pláne ! Énis beszélnek egy másik orvossal , nekem voltak problémáim nemrég (23hetes vagyok) es en elmentem Pestre magán klinikára , másodvelemenyt kéri mert nem voltam nyugodt .
Dede, toxemia jele is lehet.
Magas vernyomas
Feherje a vizeletben
Vizesedes
Hirtelen sok hizas, vagy keves felszedett kilo
Szedules latasromlas sulyos esetben
Ezek a toxemia jele
Engem toxémia gyanulval fogtak bent a kórházban , 21hetesen , kérdezték mennyit hiztam mondtam 2kilot ami nem sok, es azt mondtak az renden van akkor kell aggódni ha hirtelen sok megy fel , ami nyilván a vizesedes miatt van , mert a víz is plusz kiló ugye !
Hidd el az elmúlt hetekben mindent at olvastam , több orvossal is konzultaltam , sose esett szó olyanról hogy a kevés hízás a toxémia jele , de szívesen venném ha elmondanád hogy te ezt honnan tudod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!