Valakinek hasonló tapasztalat? Terhesség alatti hízás
Terhesség előtt kb.48-50 kg voltam. 14+4 hetesen 52 kg, kerek 19 hetesen 54 kg lettem, 22+4 hetesen pedig 60. A haskörfogatom 22+4 hetesként mérve 95 cm volt. A pocakon kívül nem látszik rajtam, hogy 'nagyobb lennék', talán egy kicsit a combomon, aminek viszont örülök. A védőnő szerint kicsit sok, viszont nem áll fenn gyanúja bármilyen terhesség alatti gondnak nálam. Tüneteim hátfájáson és ritkán hányingeren kívül nincsenek. Mint mondtam soha nem is voltam hízós típus sőt, mindig túl sovány is voltam. Ti mit gondoltok erről? 1 hónap alatt +6 kg.
23+2, 171 cm, 18 éves vagyok.
Előre mondom, nem értek a témához, de attól még a védőnő nem tenné zsebre, amit tőlem kapna, ha igazán rámszállna ilyen számoknál. Híztál, igen, nagy kaland, így sincs rajtad sok háj, hát akkor? Könnyen lehet, hogy direkt kell neked ez a pici plusz zsírmennyiség (hisz a feljött kilók egy része a kicsi miatt van, igazán nem lehet sok a tényleges hízás), nagyon vékonyka lehettél. Eddig teljesen jó a súlyod, a későbbiekben persze ne szedj fel még egy csomót, az már nem lenne jó. De valószínűleg nem fogsz.
Ezen pont nem aggódnék huszonhetes várandósan, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!