A baba nyomja a vesémet vagy fel vagyok fázva? 22 hetes terhes leszek pénteken. Valakinek hasonló tapasztalat?
pisilés közben, után fáj ?érzel valamit ezen kívül?
Én is ezzel bíztattam magam hogy csak a baba nyomja, erre 2 napra rá annyira fájni kezdett a hólyagom hogy ügyeletre kellett mennem.
Nagyyon durva bacik vannak a vizeletembe, kiderült hogy nem is sima felfázás hanem bakteriális hólyaghurutom van, de ekkor már számomra is egyértelmű volt, mert folyamatosan fájt. már 2 hete antibiotikumot szedek,mert nem javult:(
Kívánom hogy te ne így járj! bár szerintem 22 hetesen még nem olyan nagy a baba hogy fájjon tőle a veséd, nekem legalábbis ilyen tapasztalatom nem volt!
ó egészséget, boldog babavárást!
37 hetes kismama
Nekem a 35. héten lett vespangásom. Tüneteim egy nappal a fájdalmat megelőzően; sűrű, szinte állandó vizelési inger, de csak pár cseppnyi vizelet. Másnap már a falat kapartam és állva is elviselhetetlen volt. telefonos értekezés után az orvosom szerint vesepangás vagy vesekő. Mivel én mindig sok folyadékot fogyasztok, az utóbbit kizártnak tartottam.
Vese UH után bebizonyosodott a vesepangás, antibiotikumot szedtem 5 napig.
Utána minden rendben volt velünk, babám 40. hétre született.
Igen,sajnos volt hasonló tapasztalat.24 hetesen egyik napról a másikra (egyre fokozódó) vesegörcseim lettek ,körülbelül olyan,mint amikor veseköved van,csak erősebb.Nem tettem semmit csak vártam,gondoltam,majd magától elmúlik.Pár nap alatt olyan elviselhetetlen lett,hogy fetrengtem és azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány.Éjjel pedig ügyelet,majd kórház.Megállapították,hogy a baba éppen abban a pár hétben rossz helyen volt és nyomta a húgyvezetéket.Ez elzáródott,a vesémből a vizelet pedig nem tudott ürülni,gyulladást okozva ott.Hetente kontrollra kellett mennem,felmerült az is,hogy egy belső katétert kapok,ha nem javul a helyzet.De szerencsére megoldódott magától,pár hét után nyoma sem volt az egésznek!
Én azt gondolom,hogy ha néhány napig megmarad a fájdalom,akkor menj el orvoshoz,ők megmondják,hogy van-e valami baj.Fontos lehet!
Remélem nem fogsz aggódni feleslegesen,de úgy éreztem,le kell írom,hogy van ilyen is és én például korábban nem hallottam ilyesmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!